Hronika Timočka krajina

PU Bor: Uhapšeno više osoba zbog droge

ilustracija/pixabay.com

U odvojenim akcijama, u Boru je uhapšeno više osoba zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru u odvojenim akcijama uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv 22-godišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u Negotinu, prilikom pretresa stana u kojem živi osumnjičena S.H. (1995.), pronašla manju količinu amfetamina i marihuane.

Takođe, policija je u Negotinu, prilikom zaustavljanja automobila kojim je upravljao osumnjičeni M.J. (1996.), u vratima vozila pronašla manju količinu marihuane.

Policijski službenici u Кladovu su prilikom pretresa stana osumnjičenog D.S. (1992.) iz Кladova, pronašli manju količinu amfetamina i digitalnu vagicu za precizno merenje.

Takođe, policijski službenici u Boru su kod dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji se nalazio u Zelenom bulevaru pronašli manju količinu marihuane, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenima S.H., M.J. i D.S. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 časova, i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu, dok će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru protiv osumnjičenog 22-godišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

Dodaj komentar