fbpx

Međunarodni turnir u malom fudbalu „Balkan kup 2020“ na zaječarskoj Kraljevici

Preporuka:

Odbojkašice gostuju u Majdanpeku u 11. kolu

Ženska ekipa OK Zaječara gostovaće za vikend ekipi Majdanpeka u okviru 11. kola odbojkaške Druge lige "Istok". U 11. kolu...

Rukometašice poražene i od Vrbasa

U okviru utakmice 12. kola rukometne lige za žene, ekipa Zaječara 1949 poražena je na svom terenu od Vrbasa...

Provera stanja vodomera i korekcija zaduženja za meštane Velikog Izvora

Višegodišnja dugovanja pojedinih zaječarskih Mesnih zajednica za vodu premašila su milionske cifre. Zbog toga je meštanima Velikog Izvora, Vratarnice...
- Reklama -

Grad Zaječar će po prvi put biti domaćin Međunarodnog turnira u malom fudbalu „Balkan Kup 2020“, na kome će učestvovati oko 200 fudbalera iz susedne Bugarske. Turnir će biti održan u sportskoj hali na Kraljevici.

Pripreme za turnir trajale su više od godinu dana, a celokupnu organizaciju i dovođenje bugarskih fudbalera u Zaječar odradio je Dimitar Nikolov, predstavnik Organizacije Bugarske Asocijacije mini fudbala iz grada Pleven.

Dimitar Nikolov, predstavnik Organizacije Bugarske Asocijacije mini fudbala / FOTO: Zaječar online

„U organizaciji BAMF Pleven – Bugarske asocijacije mini fudbala, a uz veliku podršku grada Zaječara, prvi put će u Zaječaru biti održan turnir u malom fudbalu međunarodnog karaktera. Grad Zaječar je dosta pomogao u smislu ustupanja sale za održavanje turnira, a oko same organizacije u Zaječaru veliku pomoć nam je pružio i predsednik Mesne zajednice Veliki Izvor Neli Nikolić“, kazao je Nikolov.

Prema njegovim rečima iz Bugarske će tokom turnira u Zaječar doći 13 ekipa, koje broje oko 200 fudbalera, a interesovanje za turnir među bugarskim igračima bilo je izuzetno veliko pa se pomenuti broj takmičara prijavio za učešće za manje od sedam dana.

Prema rečima organizatora, na Međunarodnom turniru učešće ipak neće uzeti fudbaleri iz Rumunije, zbog problema izdavanja pasoša, ali će učestvovati tri lokalne ekipe fudbalera iz Zaječara.

Festival malog fudbala u Zaječaru će biti organizovan 7, 8. i 9. februara 2020. godine.

Početak je zakazan u petak, 7. februara za 15 sati.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: