fbpx

Pronađeno telo na Rtnju, sumnja se da je nestali planinar

Preporuka:

Raspored TV nastave za učenike osnovnih škola (30. mart – 3. april 2020)

TV nastava za učenike osnovnih škola biće organizovana radnim danima na kanalima RTS 2 i RTS 3, a ovde...

Sutra počinje upis prvaka u osnovne škole elektronskim putem

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da je od danas, 1. aprila ove godine moguće iskazati interesovanje...

Predsednici UNS-a i NUNS-a pozvali Vladu da povuče Zaključak o informisanju u vreme pandemije

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) Željko Bodrožić ocenio je danas da se Zaključkom Vlade o centralzovanom informisanju javnosti o...
- Reklama -

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije saopštili su da su pronašli telo muškarca na Rtnju, za kojeg se sumnja da je nestali planinar.

Iz ove organizacije je saopšteno da se sumnja da je reč o nestalom Novosađaninu Aleksandru Mijanoviću. On je nestao na planini Rtanj, u subotu uveče.

Mijanović je na noćno planinarenje otišao sam. Njegovi prijatelji planinari na Fejsbuku su objavili post kojim mole sve koji nešto znaju o Aleksandru da obaveste policiju.

„Poziv prema GSS-u je primljen od strane prijatelja nestalog planinara koji nije bio dostupan posle izvesnog vremena, nakon najavljenog odlaska na planinu. Spasioci GSS-a su pokrenuli akciju. Nakon 26 sati pretraživanja terena pronašli su beživotno telo za koje se sumnja da je nestali planinar A.M.“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da dežurni policajci koji su pretraživali teren zajedno sa spasiocima, bili su na licu mesta, a detalji i uzroci smrti unesrećenog nisu još poznati.

U toku je identifikacija nastradalog muškarca.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: