fbpx
Kultura

Promocija knjige Srđana M. Tomića “NAŠ MILAN I DRUGE PRIČE” 10. oktobra u zaječarskoj biblioteci

“Samo srce stvara ugled, um mu svesrdno pomaže” – rečenica koja beskonačno dugo odjekuje nakon čitanja knjige “Naš Milan i druge priče”, velika ali nikako jedina i najveća mudrost sa kojom će se susresti čitaoci ove priče čiji je autor zaječarski publicista Srđan M. Tomić.

Knjiga “Naš Milan i druge priče” vraća nas u neka lepša vremena, sretnija, čini se daleko punija života no što su današnja, u vremena kada se živelo punim srcem, kada su se važne životne odluke donosile po nekom drugačijem sistemu vrednosti.

Svaka priča, prekretnica, važna misao u knjizi propraćena je i melodijom neke od pesama koje je autor izabrao po meri svoga srca, ali opet tako da u svakom od nas mogu izazvati trzaj “žice”, one prave, koja će omogućiti da se bolje razume upravo ono što je trebalo da bude naglašeno.

Publicista Srđan M. Tomić poznat je po svom pitkom izražavanju, te ne čudi što se na promocijama njegovih dela uvek traži ne jedna, već desetak stolica više.

Na veliko zadovoljstvo ljubitelja pisane reči promocija knjige “Naš Milan i druge priče” biće održana u Zaječaru u čitalištu Matične biblioteke “Svetozar Marković” u utorak 10. oktobra sa početkom u 18 časova.

O knjizi će pored autora govoriti Ljubomir Branković i Srđan Živković, diplomirani inžinjer rudarstva iz Zaječara, a ulozi domaćina posetioce promocije pozdraviće Boban Đorđević.

preuzeto: Zaječar danas

Dodaj komentar