fbpx

Promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, u Zaječaru oko 29 stepeni

Preporuka:

FOTO DANA: U Zaječaru stariji od 65 godina na ulici, ogromne gužve ispred bankomata

I pored gotovo svakodnevnih upozorenja od strane komandanta Štaba za vanredne situacije i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića da epidemiološka...

Zbog zatvaranja pijace u Zaječaru kompanija „TIS“ ponudila poljoprivrednicima da otkupi njihovu robu

Nakon što su 26. marta odlukom gradskog Štaba za vanredne situacije zatvorene sve zelene pijace u Zaječaru, kompanija "TIS...

Još 7 osoba preminulo od korona virusa u Srbiji: Broj zaraženih 900

Još sedam ljudi preminulo je od posledica korona virusa, čime je broj smrtnih ishjoda od ove pošasti povećan na...
- Reklama -

U Srbiji danas promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode, obilne padavine, olujni vetar i grad, mada sa manjom pojavom u odnosu na prethodne dane. Vetar slab i umeren, severni. Jutarnja temperatura od 16 do 19, najviša od 27 do 30 stepeni.

U Zaječaru promenljivo oblačno i veoma toplo. Moguć je lokalni razvoj oblačnosti, a očekuje se i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severoistočni i istočni. Temperatura će biti od 19 stepeni do 29 stepeni.

weather.com

Narednih dana porast temperature. Pretežno sunčano i veoma toplo uz slab i umeren vetar severnih pravaca, samo se u brdsko-planinskim predelima očekuje ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Jutarnja temperatura od 16 do 22, najviša od 32 do 34 stepena.

Biometeorološka prognoza za utorak 25. jun 2019.

Biometeorološke prilike mogu izazvati pojačane tegobe kod osoba sa srčanim i reumatskim obolјenjima, naročito na severu zemlјe. Kod meteoropata je moguća glavobolјa, razdražlјivost i pospanost. Savetuje se smanjenje fizičke aktivnosti u najtoplijem delu dana.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: