Društvo Izdvajamo

Projekat „Capitol Park Zaječar“ proglašen za najbolji ritejl park godine

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

Poseidon Grupa sa svojim projektom Capitol Park Zaječar primila je ovogodišnju nagradu „CIJ SEE/Srbija 2019“ u kategoriji za najbolji ritejl park godine.

https://zajecar.capitolpark.rs/2019/12/17/capitol-park-zajecar-osvaja-cij-nagradu/

Capitol Park Zaječar otvoren je 30. maja 2019. Zakupci parka od 6.500 kvadrata čine vodeće domaće i međunarodne maloprodajne kompanije kao što su LC waikiki, New Yorker, DM, Deichmann, N Sport, Intersport, Djak Sport, Sinsay i JISK.

Objekat je u potpunosti izdat šest meseci pre otvaranja.

Podsećamo, u novom tržnom centru izgrađenom na prostoru nekadašnje fabrike Arsenije Spasić u Zaječaru posao je dobilo 200 Zaječaraca. U tržni centar je uloženo oko 10 miliona evra, a druga faza izgradnje biće nastavljena sa dolaskom kompanije Lidl.

2 komentara

  • Osim bombastog naziva CAPITOL PARK ZAJEČAR, ne vidim nista drugo,po meni to je najveći promašaj,da je otvorena neka prodavnica prehrambene robe,neki restoran,poslastičarnica da se ljudi odmore i osveže pa u redu,ovako nije nikakvo,još ni ivicnjaci prema ulici nisu uradjeni,ma NULA.Kome pade na pamet da ga proglasi za najboljeg ritejl park? sve je to bez ukusa

  • Pa najbolji je onaj drugi deo placa koji je proglašen za projekat decenije i po tom primeru će se preorati svi R.Parkovi u Tunguziji, Mumulendu i Južnoj Nedođiji itd.

Dodaj komentar