fbpx
Društvo

PRIJAVLJIVANJE JE U TOKU! DO 1. JULA OTVOREN KONKURS ZA NAJBOLJEG EDUKATORA SRBIJE!

http://guarnerius.rs

Nastavnički poziv je jedan od najodgovornijih, jer nastavnik ima težak i značajan zadatak, da prenosi znanje i time direktno utiče na formiranje, razvoj i budućnost svojih učenika.

Danas, njihov cilj je da stvore uspešne građane sveta, koji će biti potpuno spremni da prihvate znanja i veštine 21. veka.

Zato vas obaveštavamo da je do 1. jula otvoren 5. konkurs za Najbolje edukatore u Srbiji, projekat koji se uspešno realizuje uz veliku podršku svih učesnika.

Kao što je bilo i do sada, i ove godine biće izabrano između 10 i 20 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

„Kroz ovaj projekat želimo da ohrabrimo i nagradimo edukatore koji prave razliku u svom poslu i koji sa učenicima postižu izvanredne rezultate“, napominju organizatori.

Prijava je otvorena na sledećem linku, gde se nalazi i tekst o tome kako konkurs izgleda i šta je ono što se zapravo traži, a potencijalne najbolje edukatore mogu prijaviti učenici, roditelji, kolege ili bilo ko ko smatra da poznaje izuzetnog edukatora.
Ukoliko i vi poznajete učitelja ili učiteljicu, nastavnika ili nastavnicu, profesora ili profesorku za koga smatrate da je najbolji u svom poslu, ovaj projekat je pravo mesto da to i kažete!

Svi nagrađeni edukatori (pojedinačno) dobijaju dve novčane nagrade:

  • Lična nagrada u iznosu od 40.000,00 dinara, kao nagrada nastavniku za rad i doprinos obrazovanju mladih generacija.
  • Nagrada od 100.000,00 za unapređenje nastave. Ovaj deo nagrade može biti iskorišćen na realizaciju projekata sa učenicima ili opremu koju nagrađeni smatraju korisnom za razvoj metoda učenja. Na ovaj način Udruženje želi da omogući nagrađenim nastavnicima da već postojeće ideje sprovedu u delo, ali i da podstakne nove ideje i projekte.
Ne propustite da ih prijavite, i pomozite nam da pronađemo one najbolje u Srbiji!

 

Dodaj komentar