fbpx
Društvo

Pretežno sunčano u Zaječaru, oko 28 stepeni

ilustracija/pixabay.com

Republički hidrometeorološki zavod Srbije saopštio je da će u celoj zemlji biti pretežno sunčano i toplije.

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije. Jutro po kotlinama zapadne i južne Srbije maglovito, na istoku i severoistoku oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 15 do 19, najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

U Zaječaru prepodne promenljivo oblačno, tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 17 stepeni, a najviša dnevna temperatura oko 28 stepeni.

weather.com

U narednih sedam dana biće pretežno sunčano i toplo. U sredu i četvrtak i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 33 do 35 stepeni. Od petka malo svežije.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak 27. jul 2020.

Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike mogu imati relativno povolјan uticaj. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima se savetuje izvesna opreznost. Preporučuje se umerena fizička aktivnost. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom i glavobolјa.

AMSS: Saobraćaj umerenog inteziteta

Padavine koje su bile aktuelne predhodnih dana, uslovile su učestaliju pojavu odrona koja su karakteristična za ovakvo vreme.

Saobraćaj je umerenog inteziteta, sa većim brojem vozila u jutarnjim satima na gradskim putevima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima nema zadržavanja, dok su čekanja na teretnim terminalima kratkotrajna.

Dodaj komentar