fbpx
Kultura

PREMIJERNO U ZAJEČARSKOM POZORIŠTU: Nastavak kultne franšize “TRANSFORMERSI: POSLEDNJI VITEZ” u 3D tehnologiji

Nastavak kultne franšize će nas provesti kroz daleku prošlost do savremenog doba i objasniti postojanje Transformersa još od davnina biće premijerno prikazan 24. i 25. juna u pozorištu “Timočke krajine” Zoran Radmilović u Zaječaru.

„Transformersi: Poslednji vitez“ 3D uz, kako navode iz bioskopa, do sada neviđene efekte i fantastičnu priču, okuplja sve likove, uz pojačanje nekih od najvećih glumačkih imena. Ekipa je predvođena Entonijem Hopkinsom, Markom Volbergom, Džošom Dumelom, Lorom Hadok i Izabelom Moner, a film je režirao Majkl Bej.

„Poslednji vitez”, kažu, ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj.

Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će spasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera, Bamblbija, engleskog lorda i profesorke s Oksforda.

U filmu „Transformersi – Poslednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš – navodi se u sinopsisu.

Film će u zaječarskom pozorištu biti prikazan u subotu 24. i nedelju 25. juna od 20 sati i 30 minuta.

Cena karte za sve projekcije je 250,00 dinara.

Dodaj komentar