Društvo Izdvajamo Politika

Predsednik Vučić otkriva detalje brutalnog čina ispred izraelske ambasade: Ovo je smišljeni teroristički napad, ništa tu nije slučajno!

predsednik vučić svesrpski sabor
foto: tanjug.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra govorio je o svim važnim i gorućim temama za Srbiju.

– Biće još hapšenja, sve proveravamo, biće to završeno! Crveni alarm do utorka – rekao je ukratko predsednik Vučić na samom početku gostovanja na TV Prva gde je govorio o daljem postupanju, radu i istrazi terorističkog napada koji se juče dogodio ispred izraelske ambasade u Beogradu.

Biće još hapšenja!

 Ovo je smišljeni teroristički napad, ništa tu nije slučajno! On je ciljao odozdo samostrel iz kese nije ni vadio ne očekujući ništa drugačije, rekao je Vučić izrazivši divljenje prema postupanju žandarma Miloša Jevremovića koji je uspeo da bude toliko priseban da ga likvidira i toliko priseban da ne izvadi strano telo iz svog vrata – bio je jasan predsednik.

– On će biti posebno odlikovan a vi znate da ja mimo Sretenja i 15. septembra nijedno odlikovanje nisam dao niti ijedno pomilovanje još nisam dao za ovih 8 godina predsednikovanja – kazao je Vučić i dodao da je Srbija snažna da se izbori sa bilo kakvim vidom terorizma.

Građani Srbije nemaju razloga za strahovanja

Poručio je da je Srbija bezbedna, jedna od najbezbednijih u Evropi i da građani ne moraju da strahuju. Kao i da je Beograd jedan od najbezbednijih gradova u Beogradu.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar