fbpx
ponedeljak, 19. avgust 2019.

POMOZITE PORODICI ŽIVKOVIĆ IZ ZAJEČARA KOJA JE U POŽARU IZGUBILA KROV NAD GLAVOM: Vaše malo, njima znači sve!

0
RADIOMAGNUM.RS

U Požaru koji je krajem novembra izbio u Durmitorskoj ulici u zaječarskom naselju Kotlujeva , do temelja je izgorela kuća porodice Živković.

radiomagnum.rs

Povređenih nije bilo, a jedan od ukućana, Nenad  Živković, svedoči da se najpre zapalio odžak, a onda su varnice zahvatile elektroinstalacije, pa se vatra proširila po čitavoj kući.

radiomagnum.rs

Kako je šteta procenjena na oko 20.000 evra, a domaćin porodicu, tj. svoje roditelje, nezaposlenu suprugu i trogodišnju ćerku, prehranjuje radeći na pijaci, nije u mogućnosti da im obezbedi novi krov nad glavom.

radiomagnum.rs

Porodici Živković u pomoć su odmah pritekli humani ljudi iz zaječarskog Crvenog krsta koji su u saradnji sa učenicima Tehničke škole, organizovali akciju  prikupljanja pomoći.

Oni apeluju na sve građane dobre volje da porodici Živković mogu pomoći:

  • tako što će uplatiti novac na namenski žiro račun Crvenog krsta: 

275-10228074467-41

  • Svoj novčani prilog građani mogu predati i blagajni Crvenog krsta Zaječar ( u ulici Obilićev venac bb u naselju Avnoj)

 

  • A novac mogu odneti i u objekte gde su postavljene namenske kasice: u marketu „Aman“ u Hajduk Veljkovoj ulici (bivši Interex) ili u minimarketu „Tis Mitrović“, u prodavnici broj 7 kod škole Hajduk Veljko.

 

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here