Društvo Srbija

POMOZIMO MILOŠU : Bori se sa opakom bolešću i nema šta da jede

Miloš Stojanović iz Prokuplja skoro 15 godina vodi borbu sa najopasnijom bolešću, ali i sa nemaštinom, jer je njegova porodica u jako teškoj finansijskoj situaciji i ne zna kako da mu pomogne.

Još 13. oktobra 2004. godine na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju na VMA u Beogradu Miloš je imao prvu operaciju kada mu je odstranjen tumor sa jedne strane vilice. U martu 2013. mu je dijagnostikovan tumor i na drugoj strani vilice, zbog čega je morao i na drugu operaciju. Kasnije mu se javlja problem sa koštano-zglobnim sistemom, zbog čega je usledila i operacija kolena.

Miloš danas teško hoda i konstantno trpi jake bolove koji mu onemogućavaju normalno funkcionisanje.

Prema rečima njegove majke, kojoj je Miloš sin jedinac, vilica mu krvari, bole ga kosti usled neadekvatne hrane i uslova za život.

Kosti su mu se proredile zbog čega se teško kreće. Iz finansijskih razloga nije bio ni na kontrolama za vilicu i nogu, kao ni na terapijama za nogu koje mu je doktorka preporučila.

Pored toga što trpi bolove zbog bolesti, Miloš trpi i glad! Njegovi roditelji nemaju novca kako bi mu obezbedili normalan život, ali ni dovoljno hrane.

Miloš je bio odličan đak i završio je Tehničku školu u Prokuplju i to smer za kompjutersko konstruisanje.

Kako bi mu se makar malo smanjili bolovi neophodno mu je banjsko lečenje, ali njegovi roditelji trenutno o tome mogu samo da sanjaju.

Ukoliko ste u mogućnosti da finansijski pomognete novac Miloša Stojanovića možete uplatiti na sledeći žiro-račun:

Agricole banka:

330-4700100324934-62

Za uplate iz inostranstva:

Instructions for customer transfers EUR

correspodent is:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN RS35330473020129756036

Miloš Stojanović Donja Konjuša BB Serbia

Dodaj komentar