fbpx
Izdvajamo Politika

Pokret „Pobeda ZA naš grad“: Preci nisu na prodaju

Povodom najave da će se na dnevnom redu zasedanja Skupštine grada Zaječara pred odbornicima naći predlog odluke da se kroz projekat javno-privatnog partnerstva sa elementima koncesije upravljanje i održavanje groblja, kao i usluge sahranjivanja, umesto gradu povere nekom drugom, oglasili su se članovi pokreta „Pobeda za naš grad – dr Nenad Ristović“.

U saopštenju članovi pomenutog pokreta ističu da najoštrije osuđuju svaki pokušaj da se gradska groblja u Zaječaru na bilo koji način uzimaju u bilo kakve varijante javno-privatnih partnerstava, koncesija ili privatizacije.

“ Na gradskim grobljima su preci svih nas, istorija ovoga grada i istorija svakog od nas.

 

Protiv inicijative gradonačelnika Boška Ničića i Gradskog veća ( sastavljenog od članova Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i ostalih poltrona ) da naši preci budu predmet njihovih biznis kombinacija, Pokret pobeda ZA naš grad – dr Nenad Ristović će se boriti na sve zakonske načine“, navodi se u saopštenju.

Članovi pokreta „Pobeda za naš grad“ navode da gradska groblja moraju ostati gradska svojina, odnosno svojina svih nas i o njima se moramo starati mi, odnosno naš grad.

4 komentara

 • nek si boško sahranjuje svoje u bracevac a nama neka ostane ovo nase…a muti sa miki vencom..i on i bane videnović i marina stefanović i svi podguzne muve iz gradskog veca i pevaljke i dromfulje iz skupštine..

  • Projekat će biti uspešan isto kao i izgradnja odmarališta u Baošićima ili Termoelektrana Toplana Moravia ili Hipodrom na Kraljevici
   a će plaćati Zaječarci jer će neki da beže iz grada da ih nikada više ne vidimo.

   • Projekat će biti uspešan isto kao i izgradnja odmarališta u Baošićima ili Termoelektrana Toplana Moravia ili
    Hipodrom na Kraljevici a ceh će plaćati Zaječarci jer će neki da beže iz grada da ih više nikada ne vidimo.

 • Izgleda da ste i vi iz Pokreta na prodaju , ne glumite više opziciju , znaju ZAJEČARCI dobro da stojite u redu kao sledeći puleni sns-a umesto prevaranata poput boška i česmaroša , a sve uz podršku sekte iz političke škole sa brda .

Dodaj komentar