fbpx

Počinje sanacija dela cevovoda u podtupižničkim selima

Preporuka:

Počelo suđenje Milanu Stankoviću – Sudija isključio javnost iz postupka

Nakon odlaganja prvog ročišta danas je u Osnovnom sudu u Zaječaru otpočeo krivični postupak za nasilje u porodici protiv...

Zaječarac u kući pronađen mrtav- ruke su mu bile vezane!

Slobodan Z. (76) nađen je mrtav u porodičnoj kući na uglu Pop Lukine i Katanićeve ulice u Zaječaru. Čovek je...

Projekcije filmova u Centru za kulturu u Kotlujevcu

Nakon niza filmova koji su prikazivani krajem januara, Zaječarce očekuju 3 nove filmske projekcije za vikend. Program:"Frka"22. februar od 16:00hOtkako...
- Reklama -

U prolećnom periodu zbog obilnih padavina i pojave bujičnih tokova kojima su prouzrokovana brojna oštećenja na glavnom cevovodu u podtupižničkim selima je došlo do prekida vodosnabdevanja u trajanju od 12 dana. Nastali kvarovi su samo privremeno sanirani.

Kako bi osigurali trajno vodosnabdevanje u zimskim mesecima za pomenuta sela, od četvrtka, 10. oktobra radnici Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar otpočeće sa radovima na kompletnoj sanaciji jednog dela cevovoda, kaže Nikola Šarčević, direktor pomenutog preduzeća.

“ Kako se radi o nepristupačnom terenu gde do pojedinih kvarova ne postoji mogućnost dopremanja mehanizacije, želeli bi smo da naše krajnje korisnike obavestimo o ovim radovima, o dužini trajanja dopremanja vode koja neće biti u kontinuitetu, kao i da im omogućimo uvid u problematiku vodosnabdevanja ovog kraja“, kaže Šarčević.

Direktor upozorava da će tokom izvođenja radova u pojedinim podtupižničkim selima dolaziti do sukcesivne obustave u vodosnabdevanju. Radovi će kako navode u JKP „Vodovod“ trajati do 25. oktobra.

 

 

 

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: