fbpx

Počeo letnji turnir u malom fudbalu u naselju Ključ

Preporuka:

Nastavlja se festival evropskog filma u Pomaku

U sklopu trećeg dana festivala evropskog filma u Prostoru za Pomak, danas je na programu dokumentarni film "Daleki lavež...

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 11. novembar 2019.godine

Aspekt Merkura u Škorpiji na početku nove sedmice i njegova konjunkcija sa Suncem, a sve se dešava tek jedan...

Knjaževačka „Tina“ prodata beogradskoj firma Mobi furniture d.o.o

Timočka industrija nameštaja AD Tina u stečaju iz Knjaževca prodata je za 35,2 miliona dinara beogradskoj firmi Mobi furniture...
- Reklama -

Veliki letnji turnir u malom fudbalu „4 na 4″ počeo je u utorak, 18. juna na novootvorenom terenu u Kotlujevcu. Turnir „Za osmeh i radost naše dece – K3″ okupio je 18 ekipa u kategoriji seniora, osam ekipa u kategoriji dece od 2007. do 2009. godišta i 10 ekipa u kategoriji dece 2010. godište i mlađi.

Otpočinjanje turnira bio je povod i za otvaranje novog sportskog terena u naselju „Ključ“.

Evo i rezultata utakmica odigranih prvog dana turnira:

Kako navode organizatori, nagrada za najboljeg igrača turnira su ulaznice za dve osobe za doček Nove godine na Ohridskom jezeru. Ovu nagradu dodeljuje agencija Via travel, a bogat fond nagrada obezbeđen je i za osvajače prvog, drugog i trećeg mesta.

U kategoriji seniora pored novčanih nagrada, organizatori su obezbedili vaučere za obuku vozača i večere, dok mlađe kategorije očekuju robne nagrade.

Osvajači prvog mesta u mlađim kategorijama dobijaju trenerke, za drugo mesto nagrada su dresovi, a za treće rančevi ili flašice za vodu.

Organizatori su obezbedili i nagrade za publiku: majice, mesečne karte za gradski bazen i vaučere za letovanje, koje daruje agencija “Via travel”.

Organizator turnira je Mesna zajednica Kotlujevac, a pokrovitelj je grad Zaječar.

Foto: zajecar.info

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: