fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Sport

Počela Mini maksi liga Timočke krajine (VIDEO)

PREDIZBORNI MARKETING

Danas je u Hali sportova na Kraljevici startovala Mini maksi lige Timočke krajine. Danas i sutra biće odigrane utakmice 1. i 2. kola.

Kako su organizatori istakli učestvuju klubovi iz Bora, Negotina, Knjaževca i Zaječara.

Krunislav Simić, direktor Mini maksi lige Timočke krajine istakao je značaj ove lige.

simic

“Mini maksi lige Srbije ima dugu tradiciju, ovo je 17. sezona. Mi smo se uključili u 15. sezoni, tako da je ovo za nas treći nastup”, istakao je Krunislav Simić, direktor Mini maksi lige Timočke krajine, i dodao:

“Ove godine se na teritoriji Srbije organizuju 27 liga. Sve lige su gradskog tipa, osim naše koja nosi naziv LIGA TIMOČKE KRAJINE”.

Organizatori planiraju ove godine najveći broj učesnika, oko 30-ak ekipa. Prvog dana nastupuju tri kluba iz Zaječara, dva iz Negotina i po jedan klub iz Bora i Knjaževca.

mini-maxi-2

“Ovo je takmičenje za decu najmlađeg uzrasta, uključene su generacije rođene 2005, 2006, 2007, 2008 i 2009. godine, i ovo je praktično jedina prilika gde se mogu uporediti deca iz različitih klubova i sredina”, rekao je Simić.

Kako su organizatori istakli rezultat nije u prvom planu, a cilj je masovnost i druženje.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar