fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

POČELA 22. SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Dnevni red dopunjen sa 14 novih tačaka

Danas je tačno u 10 časova otpočela 22. sednica Skupštine grada Zaječara, koju su neposredno pred početak napustili predstavnici Saveza za Srbiju – Saveza za Zaječar u znak spremnosti da i na ovaj način podrže građanske proteste „1 od 5 miliona“ .

Po već ustaljenoj praksi, a s obzirom da su protekle nedelje gradski većnici zasedali dva puta, na samom početku zasedanja ukazala se potreba za dvostrukom dopunom dnevnog reda.

On će biti dopunjen sa čak 14 tačaka, zbog kako se u obrazloženju navodi, potrebe da se pojedina pitanja što hitnije reše.

Evo i o kojim tačkama dopune je reč:

 

Podsećamo na današnjem zasedanju odbornici će razmatrati između ostalog i predlog Odluke o povećanju lokalnih komunalnih taksi na teritoriji grada, Odluku o komunalnom uređenju koja se tiče zabrane izbacivanja snega na kolovoz, Odluku o davanju u zakup poslovnih prostorija grada Zaječara dopisništvu javnog emitera RTS-a, ali i predlog Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Zaječara za 2019. godinu.

Konačnu reč odbornici će dati i na predlog Programa za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara, kao i na Predlog Odluke o načinu, kriterijumima i postupku dodele sredstava iz Budžeta grada Zaječara za podsticanje projekata od javnog interesa koje realizuju udurženja.

Dodaj komentar