Sport

PLS: IMT “pregazio” Timok na Novom Beogradu

Fudbaleri Timoka 1919 doživeli su novi neuspeh, pošto je u okviru 18. kola Prve lige Srbije od njih bio bolji IMT iz Beograda, koji je na domaćem terenu slavio sa visokih 4:0.

Ništa ne polazi “za nogom” zaječarskom prvoligašu, pošto već puna dva meseca ekipa ne zna za trijumf. Od tog 7. kola i trijumfa nad fenjerašem Kabelom iz Novog Sada koji se dogodio 17. septembra, “Beli labudovi” su osvojili samo 2 boda u 11 odigranih mečeva.

Nisu stigli ni da se nadaju “belo-plavi” na Novom Beogradu, pošto je već u 4. minutu meča mrežu Ace Jovanovića zatresao Nikola Glišić. Samo 4 minuta kasnije, u 8. je precizan bio Uroš Stamenić, da bi odmah nakon polaska sa centra Timok primio i treći gol, kada je u 10. minutu pogodio Martin Novaković. Već tada utakmica je za goste bila završena, a kriza u kojoj se nalaze produbljena. Do kraja susreta nisu uspeli da postignu ni počasni pogodak igrači zaječarskog predstavnika u Prvoj ligi, naprotiv, još jednom je morao Jovanović da vadi loptu iz mreže u 56. minutu kada se u strelce upisao Ognjen Đuričin i to je bio konačni rezultat meča – 4:0.

Timok je pre ovog meča okončao saradnju sa Tomasom Vasovim nakon samo 5 mečeva koliko je sedeo na klupi, a jasno je da će novom šefu struje, Srđanu Stojčevskom, biti jako teško da ekipu ostavi u Prvoj ligi i naredne sezone.

Dodaj komentar