Servisne informacije

Plansko isključenje struje za 11. jun

Plansko isključenje struje za 11. jun 2024. godine!

Zbog radova na redovnom održavanju mreže, iz Elektrodistribucije u Zaječaru najavljeno je plansko isključenje struje.

Ogranak Elektrodistribucija Zaječar radi na redovnom održavanju dalekovoda sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

Zbog toga će u utorak 11. juna u periodu od 9 sati i 30 minuta do 10 sati i 30 minuta bez električne energije ostati korisnici na sledećim lokacijama:

  • Grlište,
  • Vratarnica i
  • potez Grliška reka.

Radovi na održavanju dalekovoda sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika biće obavljani i u Zagrađu.

Zbog toga, u periodu od 9 sati i 30 minuta do 13 časova i 30 minuta struju neće imati meštani pomenutog sela.

„Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd, Ogranak Elektrodistribucija Zaječar, kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom“, saopštavaju iz ovog preduzeća.

Sve najvažnije servisne informacije iz Zaječara možete naći na linku.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar