fbpx

Paunović: Koridor Istok uvršten u idejni plan razvoja Srbije 2015-2025

Preporuka:

SMS poruke Kriznog štaba: Širenje panike ili informisanje građana?

Vlada Srbije ponovo je danas preko SMS poruka pozivala pretplatnike mobilne telefonije MTS-a da se pridržavaju donetih mera kako...

Vučić: Svim zaposlenima u mikro i malim preduzećima država će tri meseca platiti minimalac

Sa uvođenjem vanrednog stanja u Srbiji zbog pojave korona virusa i srpska privreda našla se u vanrednim okolnostima i...

Stigle maske u zaječarskim apotekama: Ogromni redovi, solidarnost izostala

Posle više nedelja tokom kojih je bilo nemoguće kupiti maske za zaštitu od virusa, njih je danas bilo moguće...
- Reklama -

U Zaječarskom upravnom okrugu održan je radni sastanak na temu “Multimodalni saobraćajni koridor – Istok”.

Sastanku su pored Vladana Paunovića, načelnika Zaječarskog upravnog okruga prisustvovali i Aleksandar Đokić, načelnik Braničevskog upravnog okruga, kao i Miroslav Knežević, načelnik Borskog upravnog okruga i Nenad Čolović, autor projekta “Multimodalni saobraćajni koridor – Istok”.

Prema rečima Vladana Paunovića, načelnika Zaječarskog upravnog okruga, značaj Multimodalnog saobraćajnog koridora – Istok, koji treba da poveže zapadnu i južnu Evropu preko Srbije i Timočke krajine sa istokom i Azijom, je izuzetno veliki.

“Multimodalni saobraćajni koridor – Istok” uvršten je u idejni plan razvoja Srbije 2015-2025. Ono što je najbitnije je to da se trenutno radi na odobravanju sredstava kako bi se ovaj idejni projekat realizovao. Pomenuo bih da će u relizaciju ovog projekta biti uključeni i predstavnici Rumunije i Bugarske, s obzirom da je to koridor koji prolazi preko njihove teritorije“, rekao je Paunović.

„U narednom periodu održaćemo i medijsku prezentaciju u Beogradu, na kojoj ćemo predstaviti širi značaj svega ovoga što se trenutno pokreće i na čemu se radi“, dodao je Paunović.

Izvor: radiomagnum.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: