Utakmica "Midžor" (K) - "Graničar"; FOTO: zajecaronline.com

Predstojećeg vikenda, na programu su utakmice drugog kola fudbalskih takmičenja u Zoni „Istok“ i Zaječarskoj okružnoj ligi.

U drugom kolu Zone „Istok“, u subotu 24. avgusta, igrači „Kablova“ gostuju ekipi „Rajko Mitić, a „Rtanj“ dočekuje „Đerdap“. Ekipa „Brodoremonta“ ugostiće „BSK“, a fudbaleri „Bora 1919“ dočekuju „Hajduk Veljko“.

U nedelju 25. avgusta 2019. fudbaleri „Lužnice“ iz Babušnice dočekaće zaječarski „Timok 1919“. OFK „019“ sastaće se sa OFK „Slatinom“. Fudbaleri „Majdanpeka“ dočekaće ekipu „Tanasko Rajić“, a „Jedinstvo“ (P) igraće sa timom „Balkanski“.

Utakmice u Zoni „Istok“ počinju u 16.30 sati, osim utakmice „Jedinstvo“ (P) – „Balkanski“ koja počinje u 11 sati.

U drugom kolu Zaječarske okružne lige, u subotu 24. avgusta 2019. fudbaleri „Radničkog 1946“ dočekaće „Slogu“ (M). „Rudar Vrška Čuka“ igraće sa ekipom OFK „Rtanj“, a „Ozren“ će se sastati sa „Hajdukom“. U nedelju 25. avgusta, fudbaleri „Kosova“ dočekaće „Omladinac“, a „Velika Jasikova“ igraće sa „Midžorom“. „Malinik“ će se sastati sa „Graničarom“, dok će „Trebič“ dočekati OFK „Knjaz“. Igrači „Osnića“ sastaće se sa ekipom „PRO Rudar“.

Sve utakmice u Zaječarskoj okružnoj ligi počinju u 17 časova.

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here