fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Zabava

Ovog vikenda dve projekcije u pozorištu(VIDEO)

PREDIZBORNI MARKETING

Ovog vikenda u pozorištu u Zaječaru, biće prikazana dva filma.

Filmovi su na programu u subotu i nedelju i to, od 16h je projekcija filma TROLOVI 3D, dok za večernji termin od 18h i 20h, rezervisan je treći nastavak filma  VOJNA AKADEMIJA 3 NOVI POČETAK 2D.

Cena karte je 250 dinara.

VOJNA AKADEMIJA 3 NOVI POČETAK:

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli?

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nija samo vojna škola, već škola života.

Originalni naslov:Vojna Akademija 3: Novi početak
Početak prikazivanja filma:10.11.2016
Dužina trajanja filma:95 min
Država/Godina:SRB/2016
Žanr:drama, komedija
Glumci:Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović
Režiser:Dejan Zečević

TROLOVI:

Da li se sećate popularnih igračkica kad ste bili mali? Simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. trolova?

Od genijalnih tvoraca Šreka i Kung Fu Pande studija DreamWorks Animation, stiže nam ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi.
SINHRONIZOVANO!

Originalni naslov:Trolls
Početak prikazivanja filma:03.11.2016
Dužina trajanja filma:84 min
Država/Godina:USA/2016
Žanr:animirani, komedija
Glumci:Justin Timberlake, Anna Kendrick
Režiser:Mike Mitchell

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar