fbpx

OTEŽAN PREVOZ PUTNIKA ZBOG SNEGA: Otkazani autobusi do pojedinih zaječarskih sela

Preporuka:

Pri kraju asfaltiranje puta kroz Šipikovo

Radovi na asfaltiranju oko 3 kilometra puta kroz selo Šipikovo privode se kraju. Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića...

JKSP Zaječar dežura za praznik

Javno komunalno-stambeno preduzeće „Zaječar“ sutra 11. novembra, na Dan primirja u Prvom svetskom ratu, za korisnike svojih usluga, organizuje...

U Kladovu obuka za ljude koji se bave turizmom

Milioni ljudi koristi društvene mreže, ali malo njih zna kako da ih iskoriste i napreduju u poslovanju. Zato će...
- Reklama -

Zbog snežnih nanosa na pojedinim putnim pravcima, jedan broj autobusa koji saobraćaju do zaječarskih sela, jutros nije stigao do svojih odredišta.

Autobus koji saobraća do Marinovca i Zagrađa, od jutros je stigao samo do Vratarnice i Vrbice, potvrdila je za portal „Zaječar online“ Dušica Matić iz agencije „Nikolić prevoz“.

Zbog neočišćenog puta, autobus nije otišao ni do Lasova i Planinice, a autobus za Šipikovo saobraća ovog jutra samo do Halova.

Autobus koji je inače putnike prevozio do Trnavca, danas je išao samo do Vražogrnca.

Gradski saobraćaj se odvija sa zakašnjenjem, zbog otežanih uslova.

Prema rečima Milana Milutinovića iz Dežurne službe za održavanje grada i lokalnih puteva, „Štrabag“ Zaječar, putevi se neprekidno čiste ali zbog snega i jakog vetra, na pojedinim deonicama ima snežnog nanosa, pa zbog toga pojedini autobusi danas nisu saobraćali do nekih zaječarskih sela.

„Tokom noći i u toku dana čišćene su ulice u Zaječaru, kao i putevi do Bratujevca, Leskovca, Gonje Bele Reke, Lenovca, Marinovca, Vratarnice, Zagrađa, zaseoka Stubal, Vrbice, Selačke, čišćeno je prema manastiru Suvodol, zatim do Borovca, Malog Jasenovca, Velikog Jasenovca, Male i Velike Jasikove, Čokonjara, Dubočana, Glogovice, Metriša, Tabakovca, Koprivnice, Brusnika.

Nastavićemo tokom celog dana i noći sa čišćenjem ulica prvog i drugog prioriteta, po prestanku padavina čiste se ulice III prioriterta ili kada se očiste ulice I i II prioriteta.

Mi čistimo neprekidno ali sneg pada i zbog vetra ima čestih nanosa, pa čak ni upotreba soli na pojedinim deonicama, ne deluje“, kaže Milutinović.

izvor: zaječaronline /radiomagnum/fira

 

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Oblačno i kišovito u Zaječaru

Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je da se danas u košavskom području i na planinama očekuje vetrovito s jakim i olujnim jugoistočnim vetrom, koji...

Moleban za izgradnju hrama u Šipikovu

U Šipikovu, selu nadomak Zaječara održan je moleban za izgradnju Hrama Svetog proroka Ilije. Pravoslavnom crkvenom bogosluženju prisustvovali su Episkop timočki Ilarion, gradonačelnik Zaječara...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: