Hronika Izdvajamo

Osumnjičenom za trostruko ubistvo u Knjaževcu određeno zadržavanje do 48 sati

više javno tužilaštvo trostruko ubistvo
foto: zajecaronline.com

Određeno zadržavanje osumnjičenom za trostruko ubistvo u porodičnoj kući u Knjaževcu!

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru određeno je zadržavanje do 48 sati A. M. iz Knjaževca, za koga postoje osnovi sumnje da je juče u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem izvršio trostruko ubistvo. On je ubio oca, dedu i babu.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je juče da je A. M. izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu i da je nakon hapšenja priznao krivično delo.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je A.M. (22) izvršio ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu i da je osumnjičeni nakon hapšenja priznao krivično delo.

“Dvadesetdvogodišnji Aleksa Milojević izvršio je danas popodne trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu. Ubio je svoga oca, dedu i babu”, rekao je Dačić.

Dačić je rekao da je deda osumnjičenog bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni, kao i da je osumnjičeni izjavio da nije mogao više da se brine o njima.

“Lice je lišeno slobode i priznalo je delo. Policiji je izjavio da nije mogao više da se brine o njima,” rekao je Dačić.

Lovački karabin, kojim je izvršio ubistvo, bio je u legalnom posedu njegovog dede, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar