fbpx
Hronika Izdvajamo

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru: Uhapšeni zbog razbojništva, nasilja u porodici i teških telesnih povreda

ilustracija/pixabay.com

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je, da u periodu od 31. oktobra do 3. novembra 2020. uhapšeno je više osoba zbog različitih krivičnih dela.

U nedelju 1. novembra, po nalogu ZOJT Zaječar, zadržan je D.P. iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. “Zbog opasnosti da isti ponovi delo, biće predloženo da se prema njemu odredi pritvor”, navodi se u saopštenju.

U ponedeljak 2. novembra, zadržan je po nalogu ZOJT Zaječar M.I. iz Knjaževca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici prema sinu. “Učinilac dela je bio pod uticajem alkohola, a zbog opasnosti da utiče na svedoke biće predloženo određivanje pritvora”, dodaje se u saopštenju.

U utorak 3. novembra, zadržan je po nalogu ZOJT Zaječar B.M. iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, rečeno je u saopštenju.

Podsećamo, u subotu 31. oktobra 2020. zadržan je u trajanju do 48 sati D.Đ. iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvanim propisima za vreme epidemije. Istog dana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično nasilje u porodici iz čl.194. st.1. KZ zadržan je u trajanju do 48 sati D.J. iz Zaječara, a po njegovom saslušanju u svojstvu osumnjičenog predloženo je određivanje pritvora zbog opasnosti da ponovi krivično delo. Pritvor je određen.

Izvor: za.os.jt.rs

Dodaj komentar