Društvo Timočka krajina

Opština Kladovo obeležila slavu Spasovdan

kladovo spasovdan
foto: TV Kladovo

Slava opštine Kladovo Vaznesenje Gospodnje-Spasovdan, obeležena je rezanjem slavskog kolača u sali Skupštine opštine, uz prisustvo sveštenstva crkve Sveti Georgije, zaposlenih i mnogobrojnih gostiju.

Predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić, čestitao je Spasovdan, gradsku slavu, slavu svih građana opštine. On je poželeo svima da ovaj dan provedu sa svojim porodicama u miru i blagostanju.

“Svima vama koji se borite da Kladovo bude lepše iz dana u dan, veliko hvala. Svako od nas se bori na određen način, neko to radi više, a neko manje, ali bilo kakav doprinos je doprinos. Postoje ljudi koji to ne vide, ali videće u jednom trenutku i poželeće da i oni vole Kladovo kao što ga i mi volimo”, poručio je Nikolić.

On je istakao da je izuzetno ponosan što je predsednik ove opštine.

“Izuzetno sam ponosan i srećan što sam predsednik opštine, kao neko ko voli ovaj grad i opštinu. Velika je obaveza, ali bez saradnika u tom poslu ne bih uspeo da radim na ovakav način. Mnogi kažu da je to dobro i hvala im na tome. Iz dana u dan Kladovo će biti sve lepše i lepše, borićemo se za bolnicu, vrtiće i za škole. Hvala svima još jednom i neka nam je srećna slava”, istakao je Nikolić.

ZaječarOnline/kladovo.rs/O.B.

Dodaj komentar