Politika

OO „Dosta je bilo“ Knjaževac bojkotuje predstojeće izbore

Opštinski odbor „Dosta je bilo“ Knjaževac uputio je saopštenje u kome se navodi da će i oni bojkotovati predstojeće izbore, s obrazloženjem da kao odgovorni građani i odgovorna opozicija ne žele da svojim učestvovanjem na izborima damo legitimitet vlasti Aleksandra Vučića.

„Ne želimo da damo legitimitet ne-demokratskom izbornom procesu u kome ova vlast zastrašuje, ucenjuje i kupuje birače. U Srbiji se glas kupuje za lanč paket ili jednu crvenu. U Srbiji glasaju i mrtvi. U Srbiji ne postoji minimum uslova za fer izborni proces“, navode u saopštenju.

Predstavnici OO „Dodsta je bilo“ Knjaževac dalje navode da u Srbiji u biračkom spisku ima više od 6,7 miliona birača a svega 5 miliona izdatih ličnih karti.

„Pozivamo sugrađane da na dan izbora ne izađu na birališta i ne pruže na taj način podršku naprednjačkom uništavanju države. Knjaževački lokalni moćnici koji gledaju samo svoje fotelje i svoj interes i koji su na prošlim izborima prekrojili izbornu volju građana preletanjem u SNS, obećavaće i sada kao i tada kule i gradove, na isti način na koji to radi Aleksandar Vučić, a naša deca će pakovati kofere i odlaziti u svet poražena saznanjem da se u Knjaževcu mogu zaposliti samo uz člansku kartu SNS-a“, kažu u OO DJB Knjaževac.

Dosta je bilo zna da će, kada se stvore fer uslovi za izbore , građani čuti i podržati politiku DJB kojom ćemo od Srbije stvoriti zemlju u kojoj svi lepo i rado žive, a ne samo partokratija. U toj Srbiji neće biti subvencija za strane kompanije već ćemo pomagati naše porodične firme, neće biti zapošljavanja sa članskom kartom već na konkursu, trošenje javnog novca biće transparentno a državni organi biće u službi građana, zaključuje se u saoptenju ovog opštinskog odbora.

Dodaj komentar