fbpx

OO „Dosta je bilo“ Knjaževac bojkotuje predstojeće izbore

Preporuka:

Nove mere vlade: Vikendom zabrana kretanja posle 15 časova

Na današnjoj sednici Vlade Srbije izmenjeno je vreme trajanja zabrane kretanja za za dane vikenda. Oni će subotom i...

Noćas pomeramo kazaljke sat unapred

Letnje računanje vremena počinje 29. marta u 2 sata pomeranjem kazaljki za jedan čas unapred. Pomeranjem kazaljki na časovnicima...

Zatvaraju se Popova plaža i Vanjin jaz: Kretanje Kraljevicom ograničeno

Zatvaranje izletišta Popova plaža i Vanjin jaz, kao i zabrana korišćenja svih javnih površina, parkova i dečijih igrališta za...
- Reklama -

Opštinski odbor „Dosta je bilo“ Knjaževac uputio je saopštenje u kome se navodi da će i oni bojkotovati predstojeće izbore, s obrazloženjem da kao odgovorni građani i odgovorna opozicija ne žele da svojim učestvovanjem na izborima damo legitimitet vlasti Aleksandra Vučića.

„Ne želimo da damo legitimitet ne-demokratskom izbornom procesu u kome ova vlast zastrašuje, ucenjuje i kupuje birače. U Srbiji se glas kupuje za lanč paket ili jednu crvenu. U Srbiji glasaju i mrtvi. U Srbiji ne postoji minimum uslova za fer izborni proces“, navode u saopštenju.

Predstavnici OO „Dodsta je bilo“ Knjaževac dalje navode da u Srbiji u biračkom spisku ima više od 6,7 miliona birača a svega 5 miliona izdatih ličnih karti.

„Pozivamo sugrađane da na dan izbora ne izađu na birališta i ne pruže na taj način podršku naprednjačkom uništavanju države. Knjaževački lokalni moćnici koji gledaju samo svoje fotelje i svoj interes i koji su na prošlim izborima prekrojili izbornu volju građana preletanjem u SNS, obećavaće i sada kao i tada kule i gradove, na isti način na koji to radi Aleksandar Vučić, a naša deca će pakovati kofere i odlaziti u svet poražena saznanjem da se u Knjaževcu mogu zaposliti samo uz člansku kartu SNS-a“, kažu u OO DJB Knjaževac.

Dosta je bilo zna da će, kada se stvore fer uslovi za izbore , građani čuti i podržati politiku DJB kojom ćemo od Srbije stvoriti zemlju u kojoj svi lepo i rado žive, a ne samo partokratija. U toj Srbiji neće biti subvencija za strane kompanije već ćemo pomagati naše porodične firme, neće biti zapošljavanja sa članskom kartom već na konkursu, trošenje javnog novca biće transparentno a državni organi biće u službi građana, zaključuje se u saoptenju ovog opštinskog odbora.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: