fbpx

Okrugli sto pod nazivom „Poštuj različitosti“ sutra u Zaječaru

Preporuka:

Novi oblik računa prilagođen za online i plaćanja u pošti, bankama i menjačnicama

S obzirom da su blagajne Javno komunalno stambenog preduzeća Zaječar privremeno zatvorene za rad sa korisnicima u skladu sa...

Ribolovci u nedoumici: Da li je pecanje dozvoljeno za vreme vanrednog stanja?

U situaciji kada je na snazi vanredno stanje, ljubitelji ribolova, mlađi od 65 godina, u nedoumici su da li...

Boranka (23) zatečena na ulici u vreme zabrane kretanja: Moraće da plati kaznu od…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru podneli su prekršajnu prijavu protiv dvadesettrogodišnje devojke zbog nepoštovanja Naredbe o ograničenju i...
- Reklama -

Mreža Odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS uz podršku Danskog saveta za izbeglice kroz program „Jačanje kapaciteta i pružanje pomoći u rešavanju izbegličke krize“ organizuje okrugli sto pod nazivom „Poštuj različitosti“.

Uvereni da je rešavanje migrantske krize jedan od prioriteta Republike Srbije na svim nivoima, a posebno na nivou lokalnih zajednica, okrugli sto ima za cilj da otvori dijalog o izazovima kojima je naše društvo suočeno, kao i o mogućnostima unapređivanja mehanizama i politika na lokalnom nivou za upravljanje procesom mešovitih migracija, a na temelju postojeće zakonske regulative i međunarodnih standarda zaštite ljudskih prava.

Skupu će prisustvovati predstavnici Saveta za migracije Grada Zaječara, Policijske uprave Zaječar, Granične policije, Zdravstvenog centra Zaječar, Crvenog krsta Zaječar, predstavnici medija, kao i Organizacija civilnog društva.

Okrugli sto će biti održan u sredu, 27. jula, u zaječarskoj Gradskoj upravi od ll do 12:30.

Izvor:  radiomagnum.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: