fbpx

Okončan postupak likvidacije nad Sportsko poslovnim centrom „Timok“ Zaječar

Preporuka:

Zagađenje pali alarme: Kakav vazduh udišu Zaječarci?

Vazduh u Beogradu, Pančevu, Nišu, Užicu, Valjevu i Zaječaru je veoma zagađen, pokazuju podaci Agencije za zaštitu životne sredine,...

Ujutru mraz, tokom dana pretežno sunčano

U Srbiji se ujutru očekuje slab mraz, a tokom dana u većem delu zemlje duži sunčani intervali, u planinskim...

Moleban za spas srpskih svetinja u Crnoj Gori održan i u Zaječaru (VIDEO)

U Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru večeras se na molebanu okupio veliki broj Zaječaraca koji su došli...
- Reklama -

Zaječarski odbornici u objedinjenom pretresu na sednici Skupštine grada većinom glasova usvojili su Nacrt Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Sportsko poslovnim centrom „Timok“ DOO Zaječar u likvidaciji.

Nad pomenutim centrom, a na osnovu Odluke o ukidanju SPC „Timok“ DOO, od 25.7.2018. godine, pokrenut je postupak likvidacije.

Na poslednjoj sednici Gradskog veća izvestilac Ivan Ristić kazao je da je u periodu od 9. do 20. avgusta 2018. godine utvrđen spisak poverilaca i izvršena ekspedicija obaveštenja za prijavu potraživanja na ukupno 72 adrese poznatih poverilaca.

„Počev od 23.8.2018. godine započeti su poslovi evidentiranja i obrade prispelih prijava potraživanja, a 6. decembra u zakonskom roku, završena je izrada i osnivaču je prosleđen početni likvidacioni bilans SPC „Timok“ u likvidaciji.

Skupština grada je na sednici održanoj 17. decembra prošle godine usvojila likvidacioni bilans. Od dana registracije odluke o pokretanju postupka likvidacije SPC „Timok“ nije preuzimao nove poslove, samo poslove vezane za sprovođenje likvidacije. Na dan sačinjavanja ovog izveštaja, nema neizmirenih potraživanja, a protiv SPC „Timok“ se ne vode drugi postupci“, rekao je Ristić.

Kako je istakao, glavni dug izmiren je u visini od 54 miliona dinara, a na ime kamate je isplaćeno oko 8 miliona.

Odluku o okončanju postupka likvidacije nad SPC „Timok“ Zaječar zaječarski odbornici su izglasali većinom glasova.

POvezane teme:

Posle samo godinu dana DUPLIRANA DUGOVANJA SPC „Timok“ Zaječar: Pomenuto preduzeće dobilo novog likvidacionog upravnika!

RADE – A NE POSTOJE: Zašto Sportsko-poslovni centar „Timok“ ne odlazi pod stečaj?

 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

U ponedeljak pola sata bez struje nekoliko ulica u Zaječaru

U ponedeljak, 20. januara zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijombiće stanovnici nekoliko ulica u Zaječaru: Negotinska Niška Dunavska, Sremska Kosovska 12A Ivana...

Ima li nade za Zaječar: Sve manje ljudi, sve više praznih lokala

Poznato je da Srbija svake godine zbog negativne stope nataliteta izgubi oko 40.000 stanovnika, dakle jedan grad veličine Zaječara. Prema nekim procenama do 2060....
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: