Održano Otvoreno prvenstvo Zaječara i Novogodišnji festival tenisa

Preporuka:

Čitaoci sami uređuju novinu – to je tajna uspeha Zaječarskih VESTI

Samo dva meseca nakon izlaska prvog broja, Zaječarske VESTI osvojile su simpatije velikog broja čitalaca. Ljudi su prepoznali da...

I Zaječarcima stižu pozivi za upis u vojnu evidenciju

Osobama rođenim 2002. godine, koje ove godine navršavaju 18 godina, kao i starijima koji nisu u vojnoj evidenciji, Ministarstvo...

Danas oblačno, mestimično s kišom

U Srbiji se danas očekuje pretežno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki...
- Reklama -  

U organizaciji Teniskog kluba „AS Timok“ u Zaječaru u nedelju 22. decembra održana su dva teniska turnira, Otvoreno prvensto Zaječara i Novogodišnji festival tenisa.

Pobednik Otvorenog prvenstva Zaječara je Ivan Stojaković, takmičar iz Bora dok je drugo mesto zauzeo domaći takmičar Ognjen Pavlović.

Ovo je turnir iz kalendara Teniskog saveza Srbije za dečake i devojčice iz našeg regiona do 8 godina. Imali smo takmičare iz Bora, Knjaževca i Zaječara i viđen je odličan tenis za taj uzrast – izjavio je za Zaječar Online, Dario Petković iz TK „AS Timok“.

Prema rečima Daria Petkovića, nakon ovog turnira na programu je bio tradicionalni Novogodišnji festival tenisa „Babolat Cup“ na kome su učestvovali i stariji takmičari iz regiona a bilo je i gostiju iz Bugarske.

Ove godine po prvi put smo organizovali i Novogodišnju lutriju, kojom su deca bila oduševljena, a zahvaljujući privatnicima iz Zaječara koji su obezbedili nagrade – istakao je Petković.

Kao i svake godine program je završen dolaskom deda mraza koji je deci podelio paketiće, kao i diplome i medalje za svu decu.

Pogledajte galeriju fotografija:

Sumirajući rezulate Dario Petković je rekao da je ova godina bila jedna od boljih za TK „AS Timok“ ako ne i najbolja u istoriji kluba.

Naši takmičari su igrali na turnirima iz kalendara TS Istočne Srbije ali i kalendara Teniskog saveza Srbije gde su postizali odlične rezultate. Vrhunac svega je uspeh naše ženske takmičarske ekipe do 14 godina. One su učestvovale na državnom takmičenju i odlično se pokazale iako su igrale sa starijim devojčicama – zaključio je Petković.

On je naglasio da je sve to odličan motiv za dalji rad i najavio još bolje rezultate u narednom periodu.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Savindan obeležen u zaječarskoj Gimnaziji

Povodom školske slave, Svetog Save u zaječarskoj Gimnaziji tradicionalno je priređena prigodna svečanost na kojoj su pored svečanog sečenja kolača dodeljene i nagrade najboljim...

GrO Srpski pokret „Dveri“ obeležava slavu Svetog Savu

Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri u ponedeljak, 27. januara obeležava slavu Svetog Savu. Rezanje slavskog kolača biće upriličeno u Sabornom hramu Rođenja presvete Bogorodice...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: