Politika

Održan protest povodom ,,političkog preletanja” Nenada Ristovića

Oko 19h, danas 28. februara, organizovan je protestni skup povodom opšteg razočaranja u političko ,,preletanje” doskora jednog od glavnih zaječarskih opozicionara Nenada Ristovica na stranu vladajuce koalicije. Na protestu je bilo oko tridesetak građana, a protest je protekao mirno.

Kako je već bilo najavljeno, protest u ime razočaranja u potez doktora Ristovića, održan je danas na Trgu Nikole Pašića. S obzirom na vremenske uslove i obraćanje jednog govornika, Dragana Stamenkovića-Montoje, nije trajao dugo.

,,Za mene vi predstavljate deo hrabrog Zaječara, Zaječara koji neće da poklekne pred ovim preletačima“, otpočeo je Stamenković, predstavnik grupe ,,Montoja i pravednici“.

Montoja je dodao da veruje da se Zaječarci večeras nisu pojavili u velikom broju zato što su strahovito razočarani i zato što je ovakvim potezom Ristovića, u očima građana, čitava opozicija postala upitna!

,,Nenad više ne zaslužuje poverenje građana. Prevario je građane pred prošle lokalne izbore, predstavio se kao opozija SNS-u, položio čak i zakletvu Zaječarcima da on nikad neće prodati Zaječarce. Rekao je da neće uraditi isto što i Boško Ničić i uradio je potpuno isto.“

Montoja naglašava da je šteta nemirljiva, najviše zbog velikog glasačkog tela koje je Ristović imao.

Za naš portal jer govorio i Saša Stanojević, predsednik RIIS ISTOK-a, koji je ovom prilikom istakao da je doktor Nenad Ristović prvo veliko razočaranje nakon Aleksandra Šapića, te da smatra da vladajuća partija stvara sama sebi opoziciju.

,,Mi tražimo da se svi ovi iz opozicije, u koje sumnjamo, izjasne da li će sarađivati sa Vučićem pre ili posle izbora. Trenutno Srbija samo jednu opciju ima, a to je broj 5.“

Odazvanost građana nije bila velika, te je otkazana prvobitno planirana šetnja.

1 komentar

  • CEO Zaječar da je došo kod Nikole Pašića ne bi se uništio SNS niti bi se spasio Zaječar. Od kad je sveta i veka bilo je preletanja i promene zaraćenih strana i tako će uvek i biti. Naš grad će da propada dok opzicija ne odredi svoj cilj i naćin borbe za ostvarenje tog cilja. Manimo se preletanja , sledanja, doletanja i poletanja. Dvodeceniski problem ovog grada ima ime i prezime. To je Boško Ničić. Dok se SVI ne udruže i oteraju tog gada bespredmetno je ko je gde i odakle preleteo. Neka leti ko gde hoće samo boranin da odleti za sva vremena. Posle ćemo da brojmo krvna zrnca i da se takmičimo u obnovi našeg uništenog grada. Ovakvi postupci idu na ruku krojaču naših života i on postaje pobednik zbog našeg NEJEDINSTVA.
    Da se nadovežem na reči druga S.Stamenovića, opozicija je VEĆ napravljena po meri Vučića i ovakva kakva je, sa istim ljudima u njoj dvadeset i više godina NIKAD neće da ga smeni. Verujem da mi Boška hoćemo.

Dodaj komentar