Sport

Odlični rezultati zaječarskih karatista

foto: radiomagnum.rs

U Jagodini juče je održan internacionalni Memorijalni turnir „Dragoslav Radovanovic – Pjer“.

Na turniru učestvovalo je preko 400 takmičara iz Makedonije, Crne Gore i Srbije. Karatisti Karate kluba Timok iz Zaječara, u jakim konkurencijama i uz odličnu organizaciju, ostvarili su odlične rezultate.

Prvo mesto u katama pripalo je Urošu Ivkoviću, dok je Andrej Mitrović osvojio treće mesto. Zaječarci Andjela Davidović i Luka Zdravković ovoga puta nisu stigli do odličja.
U borbama najbolja je bila Marta Podlesnik, koja je osvojila pvo mesto, a slede je Marija Adamović i seniorka Milena Milojković, dok Darja Andjelković i Sara Milošević nisu uspele da stignu do odličja.

Uprava kluba zadovoljna je postignutim rezultatima, kao i samim nastupima svih svojih takmičara, pogotovu takmičara u borbama, kojima je ovo bio prvi nastup, osim Marte Podlesnik, koja je do sada ne poražena na više od 13 turnira.

„Odličan turnir, ispunjen i uspešan sportski dan za naš klub. Sve pohvale za domaćina, Karate klubu „Jagodina grad“, koji je za ovaj turnir pripremio velike novčane nagrade za prva pet kluba u generalnom plasmanu, kao i na odličnoj organizaciji, korektnom sudjenju i prijateljskom gostoprimstvu. Na žalost, naše brojčano stanje u klubu još uvek ne daje šansu da se borimo za ovakve nagrade, ali svakako imamo kvalitet i nameru da već sledeće godine budemo jedni od konkurenata za prva pet kluba turnira“, poručuju iz KK Timok.

Dodaj komentar