fbpx

Odbornici odlučuju o porezu na imovinu, ceni vrtića, naknadi za zaštitu i unapredjenje životne sredine, budžetu …

Preporuka:

Dnevni horoskop za NEDELJU – 19. januar 2020. godine

Mesec sve do kraja dana je u znaku Škorpiona, kada ćemo se napajati preko potrebnom energijom koja uvek dobro...

Aukcije zaplenjenih stvari: Uprava carina prodaje motorna vozila i carinsku robu

Prodaju motornih vozila Uprava carina omogućiće u carinarnicama Niš, Kraljevo, Kragujevac, Novi Sad i Kruševac a usmena javna nadmetanja...

I mraz i sunce

U Srbiji će danas jutro biti sa slabim mrazem, niskom oblačnošću i maglom, a posle podne će biti sunčanih...
- Reklama -

Stota sednica Skupštine grada zakazana po hitnom postupku biće održana sutra u Zaječaru.

Na dnevnom redu sednice naći će se Predlog odluke o utvrdjivanju stopa poreza na imovinu u gradu Zaječaru i Predlog odluke o budžetu grada Zaječara za 2016. godinu.
Odbornici će sutra odlučivati i o izmeni Odluke o naknadi za zaštitu i unapredjenje životne sredine i o Predlogu odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom.

Kako je predvidjeno dnevnim redom odbornici će sutra razmatrati i Predlog odluke o zaštiti arteskih i subaarteskih česama na teritoriji grada, Predlog odluke o upravljanju grobljima i pogrebnim uslugama, kao i odluku o novom radnom vremenu radnji koje se bave trgovinskim, ugostiteljskim i zanatskim delatnostima.

Na dnevnom redu sutrašnje sednice naći će se i Strategija lokalnog ekonomskog razvoja grada Zaječara za period od 2015. do 2020. godine, Program razvoja sporta grada Zaječara i Evropska povelja o rodnoj ravnopravnosti.

S obzirom da su gradski većnici juče dali saglasnost na ekonomsku cenu programa obrazovanja i vaspitanja dece u Predškolskoj ustanovi „Djulići“ i visini učešća roditelja u ceni usluga, ovu odluku sutra treba da usvoje odbornici u gradskoj Skupštini.

Na dnevnom redu sednice je i Pravilnik o radu JKP „Higijena Zaječar“, Izveštaj o realizaciji godišnjeg plana Predškolske ustanove „Djulići“ za školsku 2014/2015. godinu, Aneks Predškolskog programa ustanove „Djulići“, i Godišnji plan rada ove ustanove za 2015/2016. godinu.

Predlog rešenja o imenovanju koordinatora za romska pitanja, Predlog rešenja o imenovanju članova Upravnog odbora Pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ i Rešenje o obrazovanju Komisije za vodjenje postupka i donošenje rešenja po zahtevima za vraćanje zemljišta, takodje će se naći na dnevnom redu sutrašnje sednice.

Odbornici će odlućivati o još nekim kadrovskim promenama, o razrešenju i imenovanju direktora „Sportsko polslovnog centra Timok“ DOO Zaječar, o razrešenju i imenovanju člana Upravnog odbora Matične biblioteke „Svetozar Marković“ i o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora OŠ „Vuk Karadžić“ u Velikom Izvoru.

Poslednje dve tačke dnevnog reda odnose se na razmatranje Izveštaja o izvršenju budžeta za prvih devet meseci ove godine.

Izvor: radiomagnum.rs

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Svečana Bogojavljanska litija u Zaječaru kretala se do Popove plaže (VIDEO)

Svetom Arhijerejskom liturgijom u Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru danas je počelo svečano obeležavanje Bogojavljenja, praznika jednog od 15 najvećih hrišćanskih praznika...

BOG SE JAVI: Danas slavimo Bogojavljenje! (FOTO)

Povodom jednog od petnaest najvećih hrišćanskih praznika, Bogojavljenja danas je u Sabornom hramu rođenja presvete Bogorodice u Zaječaru služena Sveta Liturgija Sv. Jovana Zlatoustog,...

Oblačno, temperatura do 2 stepena

U Srbiji će danas ujutro, a ponegde i pre podne po kotlinama i nizijama, mestimično biti magle ili niske oblačnosti, a tokom dana oblačno,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: