fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Odbornici ipak legitimisani u Gradskoj upravi! Snimak dokazuje da Boško Ničić ne govori istinu (VIDEO)

Policija legitimiše odbornike u Gradskoj upravi Zaječar

Nakon današnjeg pokušaja obezbeđenja Gradske uprave Zaječar da opozicionim odbornicima zabrani ulazak u skupštinsku službu i kasnije intervencije policije, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić optužio je nezavisne medije da lažu.

Ničić je na društvenoj mreži Facebook objavio snimke sigurnosnih kamera uz komentare: “Što bre lažete?” zatim “Gde je ta policija?” i “Šta je onemogućeno?

Evo snimka koji je objavio Ničić:

Na snimku koji je objavio Ničić se vidi kako opozicioni odbornici u pratnji pripadnika obezbeđenja ulaze u skupštinsku službu… Na snimku se međutim ne vidi sve ono što se dešavalo u prizemlju Gradske uprave kada obezbeđenje nije dozvolilo odbornicima da odu do skupštinske službe.

Više od sat vremena trajali su pokušaji opozicionih odbornika u prizemlju Gradske uprave, pozvana je i policija koja je intervenisala i nakon “pregovora” sa radnicima obezbeđenja odbornici su ipak uspeli da dođu do skupštinske službe.

Portal Zaječar Online objavljuje video snimak na kome se vidi da nezavisni mediji nisu slagali, da je opozicionim odbornicima zaista bilo onemogućeno kretanje i da je policija zaista bila pozvana i legitimisala odbornike i pripadnike medija

Pogledajte video:

2 komentara

Dodaj komentar