Sport

Odbojkašice Zaječara savladale “Milenijum”

U 15. kolu odbojkaške Druge lige “Istok” za žene, ujedno i poslednjem usled suspenzije sportskih dešavanja nakon uvođenja vanrednog stanja, odbojkašice Zaječara savladale su Milenijum iz Niša rezultatom 3:1.

Zaječarke su nešto slabije otvorile meč i dozvolile gostujućoj ekipi da stekne ranu prednost. Greške i malo ležerniji pristup rezlutirale su gubitkom prvog dela igre koji odbojkašice Milenijuma rešavaju u svoju korist rezultatom 25:21. Ovakav epilog kao da je iznervirao liderke na tabeli koje ulaze u nastavak meča kao “kaznena ekspedicija”. Drugi set dobijaju rezultatom 25:18, a zatim u trećem dozvoljavaju samo 15 poena protivnicama i preokreću rezultat. Četvrti deo igre doneo je ponovo malo neizvesnosti, ali ovog puta, za razliku od prvog dela igre, rezultat je 25:21 u korist Zaječarki.

Ovom pobedom zaječarske odbojkašice zadržale su prvo mesto na tabeli, ali prvenstvo je na 3 kola do kraja prekinuto zbog novonastale situacije. Kada i da li će prvenstvo biti nastavljeno zavisiće od daljeg razvoja situacije sa epidemijom korona virusa.

Dodaj komentar