fbpx

Odbojkašice Zaječara savladale „Milenijum“

Preporuka:

Raspored TV nastave za starije osnovce od 23. do 27. marta

TV nastava za učenike viših razreda osnovnih škola biće organizovana radnim danima na kanalima RTS 3, a ovde je...

Đorđe David pozitivan na koronavirus

Muzičar Đorđe David saopštio je da mu je potvrđeno da je pozitivan na koronavirus. On je objavio tu informaciju na...

Prolećni raspust za školarce samo 4 dana: Nakon Uskrsa i onlajn proba male mature

Prolećni raspust za učenike osnovnih i srednjih škola, umesto deset dana, trajaće četiri dana, a nakon Uskrsa biće organizovana...
- Reklama -

U 15. kolu odbojkaške Druge lige „Istok“ za žene, ujedno i poslednjem usled suspenzije sportskih dešavanja nakon uvođenja vanrednog stanja, odbojkašice Zaječara savladale su Milenijum iz Niša rezultatom 3:1.

Zaječarke su nešto slabije otvorile meč i dozvolile gostujućoj ekipi da stekne ranu prednost. Greške i malo ležerniji pristup rezlutirale su gubitkom prvog dela igre koji odbojkašice Milenijuma rešavaju u svoju korist rezultatom 25:21. Ovakav epilog kao da je iznervirao liderke na tabeli koje ulaze u nastavak meča kao „kaznena ekspedicija“. Drugi set dobijaju rezultatom 25:18, a zatim u trećem dozvoljavaju samo 15 poena protivnicama i preokreću rezultat. Četvrti deo igre doneo je ponovo malo neizvesnosti, ali ovog puta, za razliku od prvog dela igre, rezultat je 25:21 u korist Zaječarki.

Ovom pobedom zaječarske odbojkašice zadržale su prvo mesto na tabeli, ali prvenstvo je na 3 kola do kraja prekinuto zbog novonastale situacije. Kada i da li će prvenstvo biti nastavljeno zavisiće od daljeg razvoja situacije sa epidemijom korona virusa.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: