Sport

Odbojkaši i odbojkašice Timoka slavili u Sokobanji

U okviru Regionalne lige “Timok” u odbojci, muške i ženske ekipe Timoka savladale su Ozren iz Sokobanje sa identičnim rezultatom 3:1.

Muškarci: Zaječarska ekipa odlično je otvorila meč u Sokobanji i prvi set rešila u svoju korist rezultatom 25:19. Drugi set bio je znatno neizvesniji i boljom igrom u završnici domaćini poravnavaju rezultat, dobivši drugi deo igre sa 25:23. Treća deonica takođe je obilovala neizvesnošću, ali ovog puta rezultat je 25:23 u korist Zaječaraca. Pali su domaćini u 4. setu, što je omogućilo odbojkašima Timoka da konačno prelome utakmicu u svoju korist. Dobijaju 4. set sa 25:18 i utakmicu rezultatom 3:1.

Ovo je bio 6. trijumf Timoka u 6 utakmica koje su u dosadašnjem delu takmičenja odigrali i prvi izgubljeni set. Oni suvereno drže prvu poziciju na tabeli sa 7 bodova više od drugoplasirane ekipe Dunav Stars iz Kladova.

Žene: Malo drugačije se odvijala situacija i u utakmici dama. Prvi set dobijaju odbojkašice Orena sa 25:19, što kao da je dalo dodatni motiv gošćama. Furioznom igrom rešavaju drugi i treći set u svoju korist sa 25:19 i 25:17 i okreću meč u svoju korist. Četvrti deo igre doneo je veliku neizvesnost i rezultatsku klackalicu koja je na kraju prevagnula na stranu ekipe Timoka rezultatom 26:24.

Zaječarska ekipa nalazi se na drugom mestu Regionalne lige “Timok”, sa 6 bodova manje od prvoplasiranog Knjaževca koji je neporažen u dosadašnjem delu šampionata.

Dodaj komentar