fbpx

Novogodišnji turnir u malom fudbalu od 9. do 24. decembra u Zaječaru

Preporuka:

Još 90 tona medicinske opreme sletelo na Nikolu Teslu – opremu nabavila Srbija, a EU platila transport

Danas je drugi kargo avion, boing 747, sleteo na Aerodrom Nikola Tesla iz Kerale, sa 90 tona medicinske zaštitne...

Građani dobijaju lažne SMS poruke u vezi sa isplatom penzija: MUP apeluje, ne delite lične podatke, reč je o prevari

U poslednjih nekoliko dana, jedan broj građana dobio je lažne SMS poruke u vezi sa isplatom penzija u kojima...

Zatvorene sve pijace u Zaječaru tokom trajanja vanrednog stanja

Javno komunalno preduzeće "Higijena" Zaječar naredilo je da se i zelene i robne pijace na teritoriji grada zatvore za...
- Reklama -

27. po redu tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu počeće 9. decembra i trajaće do 24. decembra.

Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport istakao je da na turniru biti sedam kategorija, a ukupan nagradni fond ove godine iznosiće 200 000 dinara.

“ Naš cilj je da ovaj turnir bude podignut na viši nivo.

Mi smo pre ovog sastanka imali i Organizacioni odbor i ideja nam je da u nekom narednom periodu ovaj turnir postane i međunarodni, da privučemo i goste iz Bugarske i Rumunije.

Jedna bitna stvar, ove godine smo uspeli da ukupni nagradni fond sa nekih 160 hiljada dinara, povećamo na 200 hiljada u bruto iznosu.

Nadamo se da će masovnost ekipa ove godine biti bolja nego prošle“, naglasio je Stanković.

Vice Lalić, član Organizacionog odbora turnira je rekao da se karte za turnir neće naplaćivati do četvrtine finala ovog takmičenja.

“ Sve je do sada urađeno kako bi turnir protekao bez ikakvih problema, i pored teške situacije i celog procesa oko gašenja stare, i osnivanja nove ustanove.

Ideja da se ove godine prijavi više ekipa nego prošle kada je bilo 50, kako bi u narednom periodu ovaj turnir dobio međunarodni karakter“, istakao je Lalić.

Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza Zaječar napomenuo je da je novina u samoj organizaciji što će se sa turnira vršiti direktan prenos rezultata i fotografija, dok će finalne utakmice biti emitovane uživo preko interneta.

Prema rečima organizatora, predviđeno je da mlađe kategorije igraju vikendom u prepodnevnim satima, dok će kadeti, veterani i seniori igrati radnim danima u popodnevnim terminima.

Ekipe su se mogle mogu prijaviti do 8. decembra do 10 časova, a izvlačenje parova će biti biti obavljeno danas u 14 sati u Hali sportova na Kraljevici.

19. decembra se turnir neće igrati zbog slave Svetog Nikole kao što je to bila tradicija i ranijih godina, a finale je zakazano za 24. decembar.

Ulaznice za četvrtinu finala, polufinala i finala turnira prodavaće se po ceni od 100 dinara.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: