fbpx

Novogodišnji program u Zaječaru – kompletna satnica

Preporuka:

Kako ojačati imunitet u vreme Corona virusa (10 saveta nutricioniste)

Kada zavlada epidemija i pandemija u svetu svaka osoba se zapita kako mogu sprečiti infekciju i kako ojačati imunitet.  Svakodevno...

Vučić: Zabrana kretanja od subote od 13 do ponedeljka do 5 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da se u Srbiji uvodi zabrana kretanja u subotu od 13 časova...

Vlada Srbije povlači odluku o informisanju

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će Vlada Srbije danas povući Zaključak o informisanju tokom pandemije koronavirusa i to...
- Reklama -
Na gradskom trgu u Zaječaru biće organizovan svečani doček Nove godine. Organizatori najavljuju vatromet, dobru muziku, ali i posluženje toplih napitaka i prasećeg pečenja.

Program počinje u 15 sati Novogodišnjim maskenbalom, nakon čega će pola sata kasnije, mališani Predškolske ustanove „Đulići“ prirediti „Novogodišnji karneval“. Za 16 sati i 15 minuta zakazan je “Novogodišnji koncert“ učenika Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru, dok će 15 minuta kasnije na binu izaći poznata mlada talentovana Zaječaraka i bišva učesnica „Pinkovih Zvezdica“, Milica Ilić koja svojim „mini koncertom“, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Za 16 sati i 50 minuta predviđana je “Novogodišnja čestitka“ učenika Osnovne škole „Ljuba Nešić“, dok će u 17 sati biti izabrana najlepša maska i dodeljene prigodne nagrade. U 17 sati i 30 minuta, počinje predstava za decu „Uspavana lepotica“ koju će izvesti glumci zaječarskog pozorišta.

Večernji program i spektakl na Trgu počinje u 21 sat i 30 minuta, koncertom trubača „Zlatne trube“ iz Knjaževca, a atmosferu do usijanja će svakako dovesti članovi „Ok benda“ čiji je nastup predviđen za 22 sata i 30 minuta.

Tačno u ponoć, uslediće sedmominutni novogodišnji vatromet, nakon čega će se svojim sugrađanima i njihovim gostima, obratiti gradonačelnik Zaječara Boško Ničić. Koncert Ok benda biće nastavljen odmah nakon obraćanja gradonačelnika.

Gradonačelnik će već tradicionalno odmah nakon dočeka na Trgu obići granični prelaz i zaječarsko porodilište, gde će podeliti zlatnike prvim bebama rođenim u 2018. godini.

Za sve posetioce biće obezbeđeni topli napici poput čaja, kuvanog vina ili rakije a zahvaljujući sponzorima za sve posetioce biće obezbeđeno oko 400 kilograma prasećeg pečenja.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: