Društvo Sport

Novogodišnji paketići za najmlađe polaznike škole fudbala FK Timok 1919

U holu poslovne zgrade Gradskog stadiona pod Kraljevicom, koordinator omladinske škole „FK Timok 1919“ Miroslav Trujkić i trener generacije 2015/2016 Marko Gavrić, organizovali su podelu paketića za najmlađe polaznike ove škole fudbala u Zaječaru.

Fudbalski klub Timok 1919 je iz raznih donacija pripremio ukupno 100 paketića kako bi se svakom malom fudbaleru ulepšali novogodišnji praznici.

– Bez obzira na to što je vreme pandemije, kako je u izjavi za Tempo Naxi radio kazao koordinator omladinske škole „FK Timok 1919“ Miroslav Trujkić, potrudili smo se da bar simbolično obeležimo novogodišnje praznike, da ne izostavimo tu prazničnu čaroliju, kako bismo decu učinili srećnom, što usrećuje i sve nas.

Marko Gavrić, trener najmlađe generacije Timokove škole fudbala dodaje da je posebno srećan što su se deca obradovala paketićima i Deda Mrazu i naveo da će se i u narednom periodu truditi da pored rada na terenu organizuje što više druženja van njega.

Nakon uručenja novogodišnjih paketića i fotografisanja sa Deda Mrazom za malene fudbalere i njihove roditelje priređen je i „novogodišnji koktel“ a na meniju su se našli našli sokovi, pice, kiflice, razne grickalice i slatkiši…

foto: Zoran Nikolić – Tempo Naxi radio

1 komentar

  • Taj mladi podmladak FK Timok zelim da kazem da trenira i igra turnire u januaru i februaru u hladnoj sportskoj hali. Isto tako je i sa drugim sportovima. Ja sam baka tih malih petlića i moji su unuci zajedno sa roditeljima preboleli svaki turnir. Da li je moguće da ovaj grad to ne moze da organizuje. Skupstina grada se odrzava u toploj sali Pozorista a deca neka se smrzavaju. Pričamo da decu treba skloniti sa ulice. Jel mislite ovako !????? Da li je moguće da su odgovorni ljudi za grejanje sp.hale toliko nesposobni. Onda je zimi zatvorite. Molim Vas , u vreme korone ovo smrzavanje je nedopustivo.

Dodaj komentar