Novinari ostali uskraćeni odgovora na pitanje KOLIKO JE GRAD ZAJEČAR KOŠTALA 51. GITARIJADA?!

2

U Zaječaru je 11. septembra zasedao Organizacioni odbor 51. zaječarske Gitarijade. Međutim, iako su na konferenciji organizatori istakli zadovoljstvo realizacijom iste, novinari su ostali uskraćeni za odgovore na brojna pitanja.

Odgovora nije bilo na pitanja vezana za sklapanje ugovora između organizatora i suorganizatora, zatim ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji nadležnih ustanova i udruženja.

R E K L A M A

Na konferenciji novinari nisu uspeli da saznaju ništa ni o realizaciji TV prenosa na niškoj „Belami“ televiziji, a ispostavilo se da nema ni informacija o marketinškoj kampanji koja je relizovana na nacionalnim televizijama RTS, B92 i Prva.

Prema obećanjima organizatora, novinarima će do sledećeg zasedanja na uvid biti dostavljen i kompletan finansijski izveštaj, ali i preciznije informacije oko organizacije i cene jedne od najvećih rok manifestacija u našoj zemlji.

Želko  Vasić,  predsednik  Organizacionog  odbora   i  predstavnik Udruženja “Gitarijada fest” je rekao da je Udruženje podnelo finansijski izveštaj i da će održati još jednu press konferenciju ubrzo, ako novinari nakon uvida u izveštaj imaju dodatnih pitanja.

2 KOMENTARA

  1. i šta sada?vi za pola godine ne znate koliko kosta sve to?sramota..šta li ti vasiću traziš ovde sa ovom bandom.tebi ovo ne treba.boško će te pojesti.ma odmah policija da ispita sve.i tužilaštvo.boško opet umešao prstiće.kao što radi celog života.

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here