Društvo Izdvajamo

Novi drvoredi u zaječarskim ulicama

FOTO: JKP "Timok održavanje" Zaječar

Do kraja ove godine Zaječar će biti bogatiji za 400 drvorednih sadnica. Prema rečima nadležnih, novi drvoredi će krasiti naselja „Plaža“, „Vlačić“, „Kraljevica“ i „Ključ“, zatim prostor kod Doma kulture u Kotlujevcu, „Kopaoničkog mosta“ i „Ostrva“, kao i sam centar grada.

Nove sadnice će biti posađene i u ulici 7. septembra, kao i u Đure Salaja, 29. novembra, Vojničkoj, ulici Ljube Nešića, Nikole Pašića, Generala Gambete, Timočke bune, Jakšićevoj ulici, Sokobanjskoj, Narodne Republike i Zorana Radmilovića.

Nakon završetka radova na rekonstrukciji trotoara u ulici Cara Dušana, biće posađeno 100 sadnica crvenog javora.

FOTO: JKP „Timok održavanje“ Zaječar

Prema rečima nadležnih iz JKP „Timok održavanje“, početkom naredne, 2020. godine, biće raspisan tender za nabavku novih sadnica za ulice Mije Stanimirovića, Kotorske i Pavla Ilića Veljka.

3 komentara

  • Da posadi Boško sve što je posekao u poslednjih 15 godina i u Nikole Pašiće i Cara Dušana i Kumanovska i Hajduk Veljkova i Zelena Pijaca i Kursulina i Đure Salaja i Moravska i Miloša Velikog itd. Jedino što treba je 10 godina da poraste ali ovo je sada zamajavanje građana Zaječara pred izbore. Napred sa naprednim stručnjacimaaaaa

Dodaj komentar