fbpx

NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U VELIKOM IZVORU: Namamio majku rečima da otac umire, pa je na pragu kuće iskasapio (FOTO)

Preporuka:

Traži se procenitelj za hotel „Kastrum“ u Gamzigradskoj banji

Preduzeće "Romulijana" u stečaju, u čijem vlasništvu je između ostalog i hotel "Kastrum" u Gamzigradskoj banji kod Zaječara, traži...

Pojedine ulice u Zaječaru danas bez struje

Zbog radova na mreži, potrošači pojedinih ulica u Zaječaru ostaće sutra, 7. novembra bez struje. Bez napajanja električnom energijom ostaće...

Okružno takmičenje u košarci i basketu 3×3

Pobednici gradskog takmičenja za srednjoškolce u košarci i basketu 3x3 - učenici  zaječarske Gimnazije i učenice Medicinske škole predstavljaće...
- Reklama -

Dalibor Petrović (36) ostvario je svoj cilj koji je godinama planirao. Ubio je majku Goricu (57) na pragu kuće, jutros oko 6.30 sati, u selu Veliki Izvor kod Zaječara.

FOTO: Glas Zaječara

On je pre nekoliko dana pozvao majku Goricu, koja je radila u Nemačkoj, da se hitno vrati u selo.

 Majko, dođi kući, tata će da umre! – poručio je Gorici preko telefona. 

Žena je znala da joj je suprug Jovan teški bolesnik i nije posumnjala da ju je sin slagao. Kad je Gorica doputovala u selo kod Zaječara, uvidela je da joj je suprug dobrog zdravlja. Umesto da je zagrli, Dalibor je majci priredio dobrodošlicu s kuhinjskim nožem.

Prema kazivanju meštana, koji su se zatekli posle zločina ispred kuće Petrovića, u Karađorđevoj ulici, Dalibor je majku izbo desetak puta po grudima, stomaku i vratu.

– Dok ju je ubadao, žena je vrištala. Jauke je čuo njen suprug, kome je pozlilo kada je video sina Dalibora kako kasapi rođenu majku – pričaju meštani.

Kada je video šta je uradio, Dalibor je sebi prerezao vrat, od čega je kasnije iskrvavivši preminuo u zaječarskoj bolnici.

Kako saznajemo, Dalibor je i ranije pokušao da ubije majku iz lovačke puške, ali i meštane sela, pa su se svi sklanjali s puta kada bi ga videli.

Preminuli ubica ranije je osuđivan zbog pokušaja ubistva. Naime, on se pre nekoliko godina popeo na spomenik stradalim ruskim vojnicima i s lovačkom puškom pucao po seljanima, i ranio svog komišiju P. G, posle čega je osuđen.

ilustracija / pixabay

Prema izjavama komšija, on je za vreme služenja kazne roditeljima priredio šok, kada im je, predstavljajući se kao stražar, javio da im je sin umro.

– Dalibor je iz zatvora pozvao roditelje, i promenivši glas, saopštio da im je sin umro. Otac se javio na telefon. Kada je čuo da mu je sin, navodo, umro, čoveku se slošilo – pričaju komšije.

Posle toga, porodica je počela da priprema sahranu, čak je i mrtvački kovčeg stigao. Međutim, kada su uvideli da niko ne dovodi Daliborovo telo, pozvali su zatvor i saznali da je on ipak živ.

Nedugo nakon toga pušten je na slobodu. Kako nezvanično saznajemo, zbog lošeg psihičkog stanja, propisana mu je bila i terapija.

Meštani tvrde i da je Dalibor još od malih nogu bio problematičan. Nikada nije bio zapsolen, a povremeno je išao u nadnicu i cepao drva.

izvor: telegraf.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Učestvujte u sprovođenju antikorupcijskog plana

Javni konkurs za izbor članova radnog tela za praćenje sprovođenja lokalnog antikorupcijskog plana grada Zaječara raspisan je danas, 13. novembra. Pozivaju se građani sa teritorije...

Novi pasoš zatražite i pre isteka važećeg

Građani Srbije moći će da podnesu zahtev za izdavanje novog pasoša šest meseci pre isteka važenja prethodno izdatog pasoša, izjavio je ministar unutrašnjih poslova...

Pred Timočke srednjoškolce postavljen novi poslovni izazov

Umeće da svoje veštine upotrebe i na inovativan način odgovore poslovnom izazovu koji je postavljen pred njih pokazalo je danas 75 srednjoškolaca iz Timočkog...

Zaječarci više nervozni, nego ljubazni (ANKETA)

Koliko često tokom dana čujete reči poput "hvala", "molim" "izvolite", "oprostite"? Verovatno sve ređe, iako nam je svima dobro poznata stara narodna izreka da...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: