fbpx

NOVE POŠTE ZA ISTOČNU SRBIJU: Otvorene 3 ispostave u Majdanpeku i okolini!

Preporuka:

Dobrotvorni bazar u zaječarskom Omladinskom centru

Fondacija Iskorak i Omladinski centar Zaječar organizuju dobrotvorni bazar, u nedelju, 8. decembra u prostorijama Omladinskog centra. Sva novčana sredstva...

Bez snega u Timočkoj krajini

U većem delu Srbije ovog jutra stigao je sneg, te se očekuje hladno i oblačno vreme, a u brdsko-planinskim...

Treći IPARD javni poziv za podsticaje za preradu hrane

Otvoren je treći javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje IPARD podsticaja za investicije u fizičku imovinu koje se...
- Reklama -

Mira Petrović, v. d. direktora Pošte Srbije, pustila je juče u rad tri poštanske ispostave koje će biti na usluzi meštanima Majdanpeka i okoline.

Jedna je u samom gradskom naselju, u blizini Gimnazije, Tehničke škole i Sportskog centra „6. avgust”, i na njene servise će se oslanjati oko 3.700 stanovnika, kao i 109 pravnih lica ovog dela Majdanpeka.

Majdanpek, 30.08.2018. – (BETAPHOTO/EMIL VAS/DS)

Preostale dve su pokretni poštanski šalteri za korisnike u ruralnim područjima, u selima Vlaole sa oko 600 žitelja i Leskovo sa oko 350 meštana.

„Pošta se uvek odazivala projektima koji su bili korisni za građane Srbije.

Ovog puta dajemo podršku inicijativi za ravnomerni regionalni razvoj, koju sprovodi ministar Milan Krkobabić, a čiji je krajnji cilj da svako selo ima školu, ambulantu, poštu, crkvu i zadrugu, kako bi opstalo, razvijalo se i nudilo perspektivu mladim generacijama.

Prepoznali smo značaj ministrove akcije „500 zadruga za 500 sela”, koja privlači sve veću pažnju javnosti, uostalom kao što je to bila i uspešno realizovana akcija „Država Srbija u selima Srbije”, jer to su konrektni potezi kojima se doprinosi kvalitetu života i privređivanja u manjim mestima”, kazala je Mira Petrović u Majdanpeku.

Majdanpek, 30.08.2018. -(BETAPHOTO/EMIL VAS/DS)

Tri novootvorene uslužne tačke Pošte Srbije u Borskom okrugu umrežene su u jedinstvenu informatičko-komunikacionu aplikaciju PostTIS, tako da će korisnicima biti dostupne sve poštanske i platne usluge, kako klasične tako i savremene.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Najbolje odbojkašice iz Timočke krajine na testiranju

Dvadesetak najtalentovanijih odbojkašica iz klubova sa područja Timočke krajine prisustvuju danas, 8. decembra treningu u Knjaževcu. Ove kandidatkinje za pionirsku odbojkašku reprezentaciju Srbije rođene...

Dobrotvorni bazar u zaječarskom Omladinskom centru

Fondacija Iskorak i Omladinski centar Zaječar organizuju dobrotvorni bazar, u nedelju, 8. decembra u prostorijama Omladinskog centra. Sva novčana sredstva koja budu prikupljena na bazaru,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: