fbpx

NOVE POŠTE ZA ISTOČNU SRBIJU: Otvorene 3 ispostave u Majdanpeku i okolini!

Preporuka:

Zaječarska biblioteka i ove godine organizuje „Čitalačku povelju“

Na dečijem odeljenju Matične biblioteke „Svetozar Marković” i ove godine biće organizovana „Čitalačka povelja 7 sa značkom“  od 3....

Bez grejanja dve zgrade u Požarevačkoj ulici

Zbog havarije na vrelovodu obustavljena je isporuka toplotne energije u zgradama Požarevačka A5 i Požarevačka A6. Radovi na otklanjanju kvara...

Sudar kod Gamzigradske banje

Na magistralnom putu Zaječar – Paraćin, kod Gamzigradske banje nešto posle 12 sati došlo je do sudara kamiona i...
- Reklama -  

Mira Petrović, v. d. direktora Pošte Srbije, pustila je juče u rad tri poštanske ispostave koje će biti na usluzi meštanima Majdanpeka i okoline.

Jedna je u samom gradskom naselju, u blizini Gimnazije, Tehničke škole i Sportskog centra „6. avgust”, i na njene servise će se oslanjati oko 3.700 stanovnika, kao i 109 pravnih lica ovog dela Majdanpeka.

Majdanpek, 30.08.2018. – (BETAPHOTO/EMIL VAS/DS)

Preostale dve su pokretni poštanski šalteri za korisnike u ruralnim područjima, u selima Vlaole sa oko 600 žitelja i Leskovo sa oko 350 meštana.

„Pošta se uvek odazivala projektima koji su bili korisni za građane Srbije.

Ovog puta dajemo podršku inicijativi za ravnomerni regionalni razvoj, koju sprovodi ministar Milan Krkobabić, a čiji je krajnji cilj da svako selo ima školu, ambulantu, poštu, crkvu i zadrugu, kako bi opstalo, razvijalo se i nudilo perspektivu mladim generacijama.

Prepoznali smo značaj ministrove akcije „500 zadruga za 500 sela”, koja privlači sve veću pažnju javnosti, uostalom kao što je to bila i uspešno realizovana akcija „Država Srbija u selima Srbije”, jer to su konrektni potezi kojima se doprinosi kvalitetu života i privređivanja u manjim mestima”, kazala je Mira Petrović u Majdanpeku.

Majdanpek, 30.08.2018. -(BETAPHOTO/EMIL VAS/DS)

Tri novootvorene uslužne tačke Pošte Srbije u Borskom okrugu umrežene su u jedinstvenu informatičko-komunikacionu aplikaciju PostTIS, tako da će korisnicima biti dostupne sve poštanske i platne usluge, kako klasične tako i savremene.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst organizuje još jednu od mnogobrojnih akcija davanja krvi koje su u poslednjim mesecima sprovedene na teritoriji grada Zaječara. U saradnji sa Zavodom za...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: