fbpx

GRAĐANSKA OPOZICIJA ZAJEDNO NA IZBORE? – Dogovor nam je potreban da se ZAUSTAVI PROPADANJE Zaječara! (VIDEO)

Preporuka:

Rukometašice Zaječara 1949 poražene od Bekamenta

Aranđelovačka ekipa Bekamenta savladala je "Amazonke" sa Timoka na utakmici odigranoj u hali pod Kraljevicom, rezultatom 33:22 u okviru...

Danas slavimo osnivača srpske vladarske loze – dinastije Nemanjića

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Svetog Simeona Mirotočivog, čije je svetovno ime pre nego što se...

Irish Stew u zaječarskom Omladinskom centru

Krajem tekuće radne nedelje, bend Irish Stew of Sindidun održaće koncert u Zaječaru povodom turneje kojom proslavlja 15 godina...
- Reklama -
Predsednici gradskih odbora zaječarskog LDP-a, Demokratske stranke i Socijaldemokratske stranke viđeni su minulog vikenda kako slučajno ili namerno skoro u isto vreme dolaze u poslovni centar „Dva brata“.

Vođeni njihovim predizbornim sloganima pretpostavili smo da za predstojeće izbore u gradu možda zaista planiraju da nam PONUDE IZBOR i dokažu da MORA DRUGAČIJE, kako bi nam napokon ŽIVOT BIO NA PRVOM MESTU i naša pretpostavka se, naravno ispostavila se kao tačna.

Da li je iza zatvorenih vrata u prostorijama Liberalno demokratske partije postignut dogovor oko zajedničkog nastupa na predstojećim izborima u gradu ili ne?

Odgovor smo potražili kod predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke Zaječar, Miloša Stojadinovića i evo šta smo saznali.

„Iako pripadamo različitim političkim grupacijama smatram da smo trenutno jedina alternativa svima onima koji su 10 godina vladali našim gradom. Cilj je pre svega zaustaviti propadanje grada Zaječara, izabrati listu ljudi koju će svaki Zaječarac ponosno moći da zaokruži i u aprilu izabrati gradonačelnika koga se nijedan Zaječarac neće stideti“, istakao je Stojadinović i dodao:

„Pregovori su u toku i jako smo blizu dogovora“.

Pogledajte TV prilog Online televizije:

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: