Društvo Izdvajamo

Ničić: Tražićemo da se ubrza rad na testovima

Boško Ničić, grаdonаčelnik Zаječаrа

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, najavio je na svom fejsbuk profilu da će zajedno sa kolegama iz Štaba za vanredne situacije zatražiti ubruavanje rada na testovima koji pristižu iz ZZJZ „Timok“ ili opremanje našeg Zavoda za PCR testiranje.

Nakon što juče iz referentnih laboratorija nisu pristigli rezultati za gradove i opštine na teritoriji koju pokriva ZZJZ „Timok“, Nićić je najavio da će on i ŠVS reagovati povodom te situacije.

Za period od 3. do 11. juna očekuju se rezultati za 550 testiranih osoba iz Timočke Krajine, od čega čak 149 iz Zaječara.

Ničić je još jednom zamolio građane da poštuju propisane mere i preporuke.

„Još jednom upućujem molbu i apel da svojim odgovornim ponašanjem pomognemo sebi, svojim najbližima, rodbini i prijateljima, ali i celokupnom zdravstvenom sistemu da ovu nezapamćenu epidemiološku krizu prebrodimo što bezbolnije“, rekao je on.

1 komentar

  • a bre ..ti si komandant…mozes da trazis sta hoces..obecao si i da ce testovi biti za tri dana…pa si obecao i za aptiv..pa si obecao i da neces preveslati gradjane..pa si obecao svasta nesto..pa nista od svega…a i ovo je sitnica..dan vise ili manje nama je sve jedno..pored tebe smo izgubili i godine..ovo je sitnis…najgori si..

Dodaj komentar