Ničić preuzeo funkciju regionalnog koordinatora SNS-a, ali i odgovornost za….

6

Predsednici opštinskih i gradskih odbora Srpske napredne stranke sa teritorije Borskog i Zaječarskog okruga sastali su se danas u maloj sali Gradske uprave u Zaječaru.

Na sastanku je u prisustvu predsednika Izvršnog odbora SNS-a Darka Glišića, izvršena primopredaja dužnosti regionalnog koordinatora naprednjaka za oba okruga. Pa će tako umesto došadašnjeg koordinatora Luke Petrovića, tu funkciju sada obavljati gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a istakao je da će sada nakon preuzimanja dužnosti Boško Ničić morati kao poverenik naprednjaka za Borski i Zaječarski okrug da preuzme i deo obaveza u oba okruga, kao i da se uključi u sve aktivnosti koje su stranačkog karaktera.

“ Gospodin Ničić će od danas preuzeti odgovornost za sve ono što se bude dešavalo u ova dva okruga.

Sledeće godine imamo izbore u tri opštine Borskog okruga, u Boru, Negotinu i Majdanpeku.

Izbori će krenuti da se realizuju već negde u martu 2018. godine.

I evo, mi polako ulazimo u pripreme za te izbore, tražeći najbolja moguća rešenja i razmatrajući kako da na njima na najkvalitetniji način izađemo i zadobijemo poverenje građana.

Tako će Ničić preuzeti na sebe odgovornost oko sastavljanja liste odbornika za predstojeće izbore u pomenutim gradovima.

Svesni smo obaveza koje smo do sada imali, ali i obaveza koje nas očekuju u budućnosti“, istakao je Glišić.

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić istakao je zadovoljstvo što je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru uspeo da neverovatnom brzinom od 48, napravi 42 Mesna odbora, dok će u ostalih 6 povereništava već u narednih nekoliko dana biti izabrani predsednici Mesnih odbora.

„Već za nekoliko dana moćićemo da pristupimo formiranju Gradskog odbora SNS-a u Zaječaru, što me jako raduje.

Moramo da pokažemo jedinstvo i u Zaječaru, ali i u regionu… da više nema podela, više nema svađa.

Voleo bih da svi članovi nekadašnjeg pokreta „Živim za Krajinu“ sada isto tako marljivo rade i kao članovi Srpske napredne stranke…. mislim na one koji žele da se priključe.

Svesni smo toga koliki je politički značaj i kolika je težina toga što su doneli odluku da nastavimo da radimo, za dobrobit naših građana i grada Zaječara, a time i za dobrobit čitave Srbije.

Mislim da su prvi rezultati te saradnje i tog dogovora već vidljivi i da ih vide i obični građani“, poručio je Ničić.

Na prozivke i kritike političkih neistomišljenika koje mu zbog prelaska u naprednjake stalno upućuju, Ničić poručuje:

„Savetovao sam ih pre 10 godina, savetujem ih i sada:

 * Ne pucajte ćorcima, jer sami sebi zapravo pucate u nogu!

*Politika ne postoji samo zbog sebe, već zbog toga da građani bolje žive!

Mislim da su građani već počeli da osećaju neke plodove tog boljitka i da se u Zaječaru bolje i slobodnije živi i da se relaksiranije diše i da se oseća neka sloboda“.

On će upravo, kako je najavio, sa tim argumentima krenuti u realizaciju predstojećih izbora u Boru, Negotinu i Majdanpeku.

6 KOMENTARA

  1. Kako je to moguce gospodo da Nicic neodgovara ni za jednu zloupotrebu ni za jednu malverzaciju , jos ga unapredjujete … I o kom pucanju on prica … To se moze protumaciti samo na nacin jednog ne pismenog, ne obrazovanog olosa.. Tuzno je da mladi ljudi nasedaju na njegove prevare ..

  2. Fala Bogu pa sam uspeo da sredim papire pa ću moći sledeće godine da pobegnem odavde.Godinama već tražim posao sa državnim fakultetom a nažalost sam primoran da radim kod privatnika za minimalac.Ako je već tako onda bolje da radim isti posao sa boljom platom i u boljim uslovima van zemlje.Na žalost iščeznućemo i to sve zahvaljujući vlasti koja je terala svoje a nije slušala glas naroda.A deca samo odlaze i odlaze….

  3. Zašto Ciga farba kontejner u crvenu i žutu boju?
    Da bi mu deca mislila da jedu u „Mekdonaldsu“.

    jel to ima veze sa crnim boškom?….ma neeeee…taman posla…

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here