Društvo

Ničić: Narod naljbolje zna i sudi, istina se ne može sakriti

Boško Ničić, grаdonаčelnik Zаječаrа

Gradonačelnik Zaječara najavio je početak izborne kampanje nakon što je postalo poznato da će oni biti održani 28. marta tekuće godine.

„Za dan ili dva, nakon što je predsednik Narodne Skupštine Republike Srbije raspisao lokalne izbore u Zaječaru, krećemo u izbornu kampanju. Pred građane izlazimo onim što smo, nakon izuzetno teškog zatečenog stanja 2017.godine, uradili, sanirali i napravili. Istina se ne može ni sakriti ni frizirati, a narod naljbolje zna i sudi. Po delima, a ne po rečima!“, napisao je na svoj fejsbuk profilu Ničić.

On je rekao da će se truditi da na gluposti, laži, optužbe bez ikakve osnove i politikantska etiketiranja, čime se uveliko služe naši politički protivnici, što manje odgovaraju.

„To je jedino što imaju oni koji nemaju program, planove i ideje i kojima je vlast jedini cilj. Uštogljeni, zloupotrebljavajući svoj poziv i radna mesta, pripisuju nama zlodela koja zapravo oni čine ili su činili. Oko sebe su okupili najgore otpadnike Mirkovićeve i Veljine ( “10%) “ekipe” koji sakriveni čekaju trenutak da ponovo čerupaju, jedva oporavljeni, budžet grada. Na građanima je da narednih mesec i po dana razmisle i 28.03.2021. godine donesu svoj sud i odluku“, itiče Ničić.

3 komentara

  • Ovog puta narod MORA da osudi tvoja NEdela. Praviš, otvaraš školsku sporstsku dvoranu u Kotlujevcu, pa onda istu rušiš, ponovo praviš i po drugi put otvaraš ISTU sportsku salu. Tim novcem si mogo da napraviš sportsku salu za dve osnovne škole u centru grada. Al to su već interesi grada i gradjana a tebe to odavno ne interesuje. Kad si tolko hrabar što ne objaviš listu 50 odbornika, Na prošloj listi su bili kandidati sa prosečnom školskom spremom – Nepotpuna srednja škola. Ti sad aminuju tvoje lopovske odluke, pa jedva čekamo nove Djoše, Katiće ( akademike ), Laliće, golmane , glumce i razne dodjoše.
    Jedva čekamo izbore, pa ili ti ili Zaječar. Narod shvata da je ovo referendum za spas ili propast Zaječara. Ako, ne daj bože, opet pobediš odredi odma ko će da ugasi svetlo, kad mi odemo a vi pocrkate.

Dodaj komentar