fbpx
Društvo

Ničić najavio izgradnju karting staze na Kraljevici

foto: pixabay.com

Na prostoru ispod novog fudbalskog stadiona na “Kraljevici” priprema se projekat izgradnje jedne od najboljih, i najlepših, profesionalnih karting staza na Balkanu, najavio je na svom fejsbuk profilu Boško Ničić.

Realizacijom ovog projekta zaokružiće se čitava ideja kompleksa koji počinje od bivšeg “Paviljona” (budućeg “Doma izviđača” sa velikim dečijim parkom i heliodromom u podnožju istog, preko ski staze, otvorenog bazena (kojem predstoji ozbiljna rekonstrukcija), sportske hale (koja će do 2025.takođe biti rekonstruisana), kompleksa otvorenih sportskih terena, atletskog stadiona (na mestu sadašnjeg stadiona na “Kraljevici”), bungalov naselja (koje će se dovršiti i urediti do sredine naredne godine), prostora za “Gitarijadu” i Muzeja “Rock ‘n’ rolla”, novog fudbalskog stadiona po standardu F4 (FIFA) sa halom za borilačke sportove, profesionalne karting staze, hotela sa spa centrom i teretanama (“Sport&spa hotel”) i parkova za šetnju.

“Prilikom izrade svih ovih projekata najviše će se voditi računa o očuvanju, obnovi i uređenju (pošto je sada prilično zapuštena) same park šume na Kraljevici i zabrani kretanja vozila na ovom području. Projektuju se i nove staze za šetanje sa spravama kao i “Adrenalin park” koji se mora uklopiti u samu šumu bez narušavanja njenog de izgleda”, istakao je Ničić.

2 komentara

  • Koji momenat treba da se desi u glavama i vijugama njegovih članova i biraca da shvate da su sledbenici kriminalca i lažova. Da li je taj materijalni interes ili privilegija dovoljna nadoknada za to što ga prate u svim nebuloznim odlukama kao sto je ova, sta je sa zaposljavanjem gradjana i kapitalnim projektima? Sta je sa nekompetentnim direktorima javnog sektora koji odlucuju o osnovnim zivotnim resursima? Sta je sledece, neki novi plac na primorju za odmor od voznje kartinga?!

  • Ovim projektom se ne zaokružuje nikakva ideja o nekakvom ” kompleksu “, ovaj projekat je paradigma svih TVOJIH kompleksa .Dve hiljadite godine ( 2000 – te god ) se u mom komšiluku rodilo zdravo muško dete . Iste godine su zaječarci prvi put videli tvoj dragi lik , kad si pobego iz tvog Bora. Sada tadašnja ” beba ” ima dvadeset jednu (21 ) godinu i studira u Beogradu. A ti , i dalje , vladaš našim životima . Pa ti si naš Fidel Kastro . Počinjem, zbog tvoje opšte popularnosti, da se plašim da ne prodješ kao Gadafi.
    U mom i našem gradu prisutna je glad , siromaštvo i beda a ti našim parama praviš zabavne parkove , stadione i druge gluposti , koje ćemo sutra mi morati da održavamo, sa našim parama, dok ćete ti i ” direktorka ” da uživate na nekoj svetkoj turističkoj destinaciji.
    Ako zaječarci i to dozvole onda su zaslužili i tebe i tvoju ” elitu “.

Dodaj komentar