Društvo Izdvajamo

Ničić: Naftna kompanija MOL i lanac restorana brze hrane KFC uskoro u Zaječaru

Naftna kompanija „MOL“ i lanac restorana brze hrane KFC, otvoriće svoje objekte u Čupićevoj ulici u Zaječaru, najavio je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić gostujući na Magnum radiju, a prenosi Magnum portal.

Kako je rekao prvi čovek grada, predstavnici kompanije MOL, koja je kupila zemljište bivšeg „Zaječar prometa“ u Čupićevoj ulici, posetili su pre nekoliko dana Zaječar i prilikom susreta sa gradonačelnikom potvrdili da će otvoriti savremenu benzinsku stanicu na toj lokaciji.

„Kada govorimo o Čupićevoj ulici, moram da kažem da će „Lidl“ vrlo brzo početi sa gradnjom, tačan datum ćemo zajedno sopštiti. Dobili su sve dozvole, ipunjeni su im svi uslovi, čak i od strane EPS-a, da se jedna trafo stanica koja nije bila u funkciji, a nalazi se na sredini placa, inače se vodi na EPS, sruši. Takođe, kod mene su pre nekoliko dana, u ponedeljak, bili predstavnici kompanije MOL, koja je kupila u Čupićevoj ulici deo „Zaječar prometa“ i oni će tu sagraditi jednu savremenu benzinsku pumpu sa 12 točilica, zajedno sa lancem restorana KFC i sa modernom perionicom automobila. Ta ulica će zaista postati atraktivna“, rekao je Boško Ničić za Radio Magnum.

Ničić je tom prilikom potvrdio da će naredne godine biti potpuno rekonstruisana Čupićeva ulica.

3 komentara

  • ma zasto da rekonstruisete čupićevu ulicu?? pa ona je sada raritet !!!ne dirajte je !!! tu mogu da se snimaju i filmovi !!! nemojd a je unistavate….

  • Kakve to veze ima borski štetniče sa tobom , to su privatne investicije na privatnim parcelama . Tvoje zasluge su nula , idi u onu tvoju brvnaru na centru i ne brukaj se više !!!

Dodaj komentar