fbpx
Izdvajamo Servisne informacije

Nemoguće preko Čestobrodice: Šleperi blokirali put Zaječar-Paraćin (VIDEO)

ilustracija

Zbog snežnih nanosa kojih ima na putu Paraćin – Zaječar preko Čestobrodice je trenutno nemoguće proći. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničič objavio je na društvenim mrežama da je saobraćaj u prekidu zbopg šlepera koji su preprečili put, ali i zbopg snežnih nanosa.

Драги пријатељи,не крећите ка Параћину (преко Честобродице) пошто је саобраћај у прекиду због шлепера који су препречили пут и снежних наноса.

Gepostet von Boško Ničić am Dienstag, 24. März 2020

“Zbog neprihodnog puta Paraćin – Zaječar akreditacije novinara, iz Vlade Republike Srbije, neće moći da se preuzmu danas! Novi termin preuzimanja biće naknadno objavljen”, napisao je gradonačelnik Zaječara na svom FB profilu.

Podećamo, sve medijske kuće sa teritorije Timočke Krajine, odnosno Zaječarskog i Borskog ogruga koje su aplicirale za akreditacije kod Vlade Republike Srbije, za praćenje vanrednog stanja u vezi virusa Covid-19, iste je trebalo da preuzmu danas, 24. marta od 16 do 18 sati ili 25. marta od 10 do 12 sati u maloj sali Gradske uprave Zaječar.

“Ukoliko neko preuzima u ime druge redakcije/medija mora imati overeno odobrenje te redakcije/medija. Molimo Vas da osobe koje dolaze da preuzmu akreditacije obavezno u zgradi Gradske uprave Zaječar nose zaštitne maske i rukavice”, naveo je Ničić na svom FB profilu.

Dodaj komentar